GelSupport Plus Large 40/43 (407)

23,92 ( 25,36 incl. BTW )

GelSupport Hieltjes

Gel support zijn silicone hielsteuntjes met stabiliserende randen en hoge visco-elasticiteit voor een goede verdeling van het gewicht tijdens het wandelen en staan. Het kan in elke schoen gedragen worden, van klassieke schoenen tot sportschoenen. Deze hieltjes hebben een heel lange levensduur en kunnen heel gemakkelijk onderhouden worden met water en een neutrale zeep. De hieltjes absorberen schokken en trillingen en zorgen voor een betere gewichtsverdeling over de gehele oppervlakte van de voet.

GelSupport Normal : Aanbevolen bij hielspoor. Is voorzien van een centraal inlegstuk in rode, zachtere silicone voor een beter schokdempeffect.

Verpakking : 1 paar

Artikelnummer: 251856 Categorie:
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

GelSupport Hieltjes

Gel support zijn silicone hielsteuntjes met stabiliserende randen en hoge visco-elasticiteit voor een goede verdeling van het gewicht tijdens het wandelen en staan.

Het kan in elke schoen gedragen worden, van klassieke schoenen tot sportschoenen. Deze hieltjes hebben een heel lange levensduur en kunnen heel gemakkelijk onderhouden worden met water en een neutrale zeep. De hieltjes absorberen schokken en trillingen en zorgen voor een betere gewichtsverdeling over de gehele oppervlakte van de voet.

GelSupport Plus: Aanbevolen bij hielspoor. Is voorzien van een centraal inlegstuk in rode, zachtere silicone voor een beter schokdempeffect.

Verpakking: 1 paar