Venflon Pro IV katheter met bijspuitpoort 22G 0,9x25mm blauw – 50 stuks

63,67 ( 77,04 incl. BTW )

Artikelnummer: 010293 Categorie:
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

BD Venflon™ Pro
ref. 393202 22G 0,9×25 mm blauw: tjjdelijk wordt ref. 391451 BD Venflon 22G 0,8 x 25 mm geleverd als vervangartikel aan dezelfde prijs.

BD Venflon™ Pro uitstekende inbreng eigenschappen
De BD Venflon™ Pro heeft uitstekende inbrengeigenschappen dankzij de combinatie van de zeer goede hanteerbaarheid van de BD Venflon™ 2 met de voordelen van polyurethaan. Dit zorgt voor vermindering van complicaties en pijn geassocieerd met venapunctie.

BD Venflon™ Pro de patiënt vriendelijke katheter
De nieuwe BD Venflon™ Pro perifere IV canule met bijspuitpoort is gemaakt van het BD PUR (polyurethaan) materiaal. De BD PUR katheter is rigide bij kamertemperatuur, waardoor een succesvolle punctie vanaf de eerste maal gemakkelijker wordt. Eenmaal in de vene, wordt de katheter soepel, waardoor de risico’s, die gepaard gaan met IV katheterisatie tot een
minimum worden beperkt.

Al het goede van BD Venflon™ is gebleven:
Het kapje voor naaldvrije bolus injecties, dezelfde vorm voor een goede hanteerbaarheid en gebruiksgemak, de consistentie in de productie. Eigenlijk betekent het dezelfde penetratie eigenschappen, elke keer als u een patiënt aanprikt. Alles is ontworpen om de venapunctie te vergemakkelijken, het risico van complicatie te verminderen en kosten te besparen. De BD Venflon™ Pro heeft de gebruiksmoeilijkheden die men bij gebruik van andere PUR katheters soms heeft, overwonnen.

Downloads

Venflon Pro IV katheder met bijspuitpoort