Loading...

Peha-Haft color BLAUW latexvrije cohesieve fixatiewindel – 1 rol van 20 m

Artikelnummer: Kies eerst een optie... Categorieën ,

7,0311,33

6 cm x 20 m
7,03
8 cm x 20 m
10,05
10 cm x 20 m
11,33
Wissen
Loading...

Beschrijving

Peha-haft color blauw is een cohesieve, elastische fixatiezwachtel die door haar onovertroffen hechteffect elke vorm van verbandfixatie aanzienlijk vereenvoudigt.

Betrouwbare fixatie

Een fixatiewindel moet aan vele eisen voldoen. Het moet een betrouwbare fixatie bieden die niet verschuift, maar het mag de bewegingsvrijheid van de patiënt niet beperken. De zelfklevende windel Peha-haft color blauw is een op zichzelf klevende, rekbare fixatiewindel, eenvoudig aan te brengen en met goede ondersteunende eigenschappen.

Tweevoudig hechteffect

Cohesieve elastische fixatiezwachtel met tweevoudig hechteffect door crêpestructuur en impregnering met een latexvrij synthetisch polymeer; ± 100% rekbaar. Peha-haft color latexvrij heeft een rekbaarheid van ca 100%.

Weinig materiaalverbruik

Deze windel vraagt  weinig materiaalverbruik door sterk zelfhechtend effect; slechts enkele windingen nodig voor een veilige, langdurige verbandfixatie; verkleeft niet met de huid, haar of kleding; luchtdoorlatend, huidvriendelijk en reukloos wegens latex-,acrylaat-, en chloorvrij; beschikbaar in de kleur blauw.

Eigenschappen Peha-haft color blauw

  • Economisch gebruik door sterk zelfhechtend effect
  • Slechts enkele windingen nodig voor een veilig, langdurige verbandfixatie
  • hecht niet aan huid, haar of kleren
  • Luchtdoorlatend & huidvriendelijk

Toepassing Peha-Haft color blauw

Voor het fixeren van alle soorten verband (kompressen), speciaal voor gewrichten en conische lichaamsdelen; ter bevestiging van canules etc.

Samenstelling

40% katoen/31% viscose/29% polyamide.

Add another Row