Loading...

Brandwondenpleister Hydro Burn – 3 pleisters

Artikelnummer: Kies eerst een optie... Category

5,027,61

4,5 x 6,5 cm
5,90 5,02
7,5 x 10 cm
8,95 7,61
Wissen
Loading...

Beschrijving

De brandwondenpleister is een vochtige hydrogelpleister die zorgt voor een verkoelend effect en de pijn verlicht.

Bevordert een snelle wondgenezing

Dankzij de hydrogel in de brandwondenpleister wordt de wondomgeving vochtig gehouden. Dit bevordert het genezingsproces. De pleister beschermd de wond ook tegen bacteriën en vuil van buitenaf. Maar de pleister bevat tevens ademende eigenschappen waardoor de wond kan blijven ventileren.

Brandwondenpleister met verkoelend effect

Op het moment dat u de hydrogelpleister op de wonde legt heeft dit onmiddellijk een verkoelend effect, waardoor de pijn ook verzacht wordt. De brandwondenpleister vermindert ook de kans op blaarvorming. De pleister voorkomt de kans op korstvorming wat op zijn beurt zorgt voor geen of minder littekens.

Kleeft goed op de huid

De kleefrand van de brandwondenpleister is fijn en transparant. Dit zorgt voor een optimaal comfort en kleeft goed op de huid. Het verwijderen van de pleister gebeurd pijnloos. De hydrogelpleister is waterbestendig. De volledige pleister is transparant wat een perfecte controle op de wond mogelijk maakt, zonder de pleister lost te maken.

Deze pleisters is geschikt voor kleine oppervlakkige brandwonden. Ook ideaal voor in een EHBO-koffer in uw keuken of restaurant.

Verzorgt u liever uw wonde met een brandwondenzalf en kompres, dan kan u deze hier terugvinden op onze website.

Aanverwante producten

-

Add another Row