Loading...

Hydrofilm wondfolie op rol – 1 rol van 10 meter INCLUSIEF Steriele schaar met fijne punt

Artikelnummer: 020786PR Categorieën: ,

28,21 18,45

Loading...

Beschrijving

Hydrofilm op rol is een zelfklevende transparante wondfolie die op de eerste plaats zorgt voor een veilige bescherming van de wond tegen secundaire infecties.

Deze wondfolie op rol wordt gebruikt voor het afdekken van oppervlakkige, weinig vocht af gevende wonden zoals schaafwonden, brandwonden, skin tears, donorsites …
De Hydrofilm op rol is ook ideaal voor de bescherming van de huid bij wrijving of vocht.

Voortdurende wondinspectie mogelijk

Er is voortdurende wondinspectie mogelijk door transparante folie. Waardoor de folie langer ter plaatse kan blijven. De Wondfolie is ook waterbestendig, dus douchen met dit verband kan zonder problemen. De hydrofilm op rol is soepel en rekbaar; dus vormt zich gemakkelijk naar de lichaamscontouren.

Onderhoudt vochtig wondmilieu

De wondfolie onderhoudt het vochtig wondmilieu en heeft dus gunstig effect op het genezingsproces. Hoge verdamping voorkomt vochtophoping onder de folie. De hydrofilm op rol heeft een huidvriendelijke kleeflaag en zorgt voor een barrière van virussen en bacteriën.

Contra-indicaties: Niet direct op een open wond aanbrengen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hydrofilm wondfolie op rol – 1 rol van 10 meter INCLUSIEF Steriele schaar met fijne punt” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanverwante producten

-

Add another Row