Loading...

Bedkader FRED inclusief lattenbodem, matras & hoofdbord + pootjes – Modern & elegant design !

Artikelnummer: Kies eerst een optie Categorieën: ,

2 649,00

160 x 200 cm
2 649,00
180 x 200 cm
2 649,00
Wissen
Loading...

Beschrijving

FRED is modern, strak, elegant, stevig gebouwd en vooral indrukwekkend innovatief. En bovendien volledig ontworpen en geproduceerd in België.

Geen Extra lattenbodem of bedkader nodig

Met FRED haal je jouw beste slaapkameraad in huis. Een extreem ergonomische stand-alone lattenbodem, ontwikkeld met de allernieuwste technologieën. Je hoeft dus geen extra lattenbodem of bedkader te kopen, de FRED heeft reeds alles in huis voor een goede nachtrust.

HET ALUMINIUM FRAME

FRED. is opgebouwd uit een vederlicht, gepoedercoat aluminium frame van net geen 10cm hoog. De geïntegreerde lattenbodem heeft 3 flexibele latten per houder. De ,lattenbodem is beschikbaar in 2 kleuren: metallic & antracit.

DE GEÏNTEGREERDE LATTENBODEM

Het innovatieve van FRED zit vooral in zijn functionaliteit. Bij indrukking van één van de latten zullen de omliggende latten reageren. De interactieve lattenbodem vangt dus met andere woorden de neerwaartse druk op en stuurt deze terug via de omliggende latten. Fred heeft 45 flexibele houten latten met carbon look per ligvlak. De lattenbodem heeft 3 latten per houder.

MATRAS

Deze Ergo latex plus matras heeft een hoogte van 16 cm. Dit is een 100% latexmatras met 5 ergonomische comfortzones. De matras heeft ook een afritsbare dubbeldoek hoes doorstikt  met 250 gr / m² thermowatten.

HET ZWEVENDE HOOFDBORD

Je kan FRED ook verkrijgen met een bijpassend hoofdbord. Het zwevende hoofdbord heeft mooie afgeronde hoeken een een moderne bies. Dit hoofdbord is verkrijgbaar in een stofkleur naar keuze. Voor de hoogte kan u keuze maken uit 75 of 90 cm.

HET ELEGANTE POOTJE

Het frame wordt gedragen door 4 elegante, betrouwbare pootjes van 24cm hoog. De pootjes vormen, door de strakke kromming, het verlengstuk van het FRED bed.

KLEURENKEUZE

Keuze uit meer dan 100 stoffen of leatherlook. Bekijk hier alle verschillende kleuren.
U kan steeds bij ons ter plaatse de kleuren komen bekijken op de verschillende stalenkaarten.


Opmerking: Voor het doorgeven van uw keuzes, kan u dit eenvoudig vermelden bij “notities” op het einde van uw bestelling.

Aparte folders van ons uitgebreid boxspring gamma kan u steeds aanvragen via info@deforcemedical.be.

FRED Brochure

NL_FRED_LATTENBODEM

Aanverwante producten

-

Add another Row