Loading...

Boxspring Set WOODBOX (Box + Hoofdbord Wood + matras + poten) – Het warme gevoel van hout !

Artikelnummer: Kies eerst een optie Categorie:

3 199,00

160 x 200 cm
3 199,00
180 x 200 cm
3 199,00
Wissen
Loading...

Beschrijving

De Woodbox staat helemaal in het teken van het warme gevoel van hout. De boxspring wordt stevig ondersteund door 2 elegante houten poten in massief beukenhout.

UIT HET JUISTE HOUT GESNEDEN

De Woodbox staat helemaal in het teken van het warme gevoel van hout. De boxspring wordt stevig ondersteund door 2 elegante houten poten in massief beukenhout. Om het concept af te werken wordt het hoofdbord voorzien van een stijlvolle houten omkadering.

MATRAS AERO ANATOMIC 750 VISCOGEL

Deze Aero Anatomic Viscogel matras heeft een hoogte van 25cm. Dit is een een anatomic pocketverenmatras (300 veren/m²) met 7 ergonomische comfortzones. De matras heeft ook een afritsbare dubbeldoek hoes doorstikt  met 2cm Hybrid Foam. Met 3D ventilatieband & 3D antislip spiegel.

HOOFDBORD

Het hoofdbord is voorzien van een stijlvolle houten omkadering. Dit hoofdbord is verkrijgbaar in een stofkleur naar keuze. De hoogte van dit hoofdbord Wood is 120 cm en de dikte 10 cm. De breedte is gelijk aan de boxspring + 10 cm.

2 ELEGANTE HOUTEN POTEN

De boxspring wordt stevig ondersteund door 2 elegante houten poten in massief beukenhout. Keuze uit 2 kleuren: Bruin & grey Oak.

KLEURENKEUZE

Keuze uit meer dan 100 stoffen of leatherlook. Bekijk hier alle verschillende kleuren.
U kan steeds bij ons ter plaatse de kleuren komen bekijken op de verschillende stalenkaarten.


Opmerking: Voor het doorgeven van uw keuzes, kan u dit eenvoudig vermelden bij “notities” op het einde van uw bestelling.

Aparte folders van ons uitgebreid boxspring gamma kan u steeds aanvragen via info@deforcemedical.be.

Woodbox Brochure

NL_woodbox

Aanverwante producten

-

Add another Row