Loading...

Eucerin Sun Sensitive Protect Kids Trigger Spray SPF50+ – 300ml

Artikelnummer: 264436 Category

19,95

Loading...

Beschrijving

Eucerin Sun Sensitive Protect Kids Trigger Spray SPF50+ is een zonnebescherming in spray-vorm met zeer hoge UV-bescherming

Eucerin Sun Sensitive Protect Kids Trigger Spray SPF50+ is geschikt voor kinderen van 1 jaar en ouder en geeft een hoogwaardige zonnebescherming voor kinderen door de ‘Anti-Stain After Wash’-technologie.

Eucerin Sun Sensitive Protect Kids Trigger Spray SPF50+ is gemakkelijk aan te brengen door het trigger-systeem. Beschermt en verzacht de gevoelige huid van kinderen en vermindert het risico van huidbeschadiging door UV-stralen op de lange termijn.

Eucerin Sun Sensitive Protect Kids Trigger Spray SPF50+ voor de noden van uw kinderen.

Het natuurlijke huisbeschermingssysteem van kinderen is nog niet volledig ontwikkeld. Daarom zijn ze veel gevoeliger voor de nefaste gevolgen van de zon. Een goede zonnebescherming is dus vooral bij hen van groot belang.

Eucerin Sun Sensitive Protect Kids Trigger Spray SPF50+ bevat geen parfum en is extra waterbestendig. Eucerin Kids Sun Sensitive Trigger Spray SPF 50+ heeft een formule om de gevoelige huid van kinderen te beschermen tegen zonnebrand en biedt biologische celbescherming. De Eucerin Kids Sun Sensitive Trigger Spray SPF 50+ trekt snel in de huid. Deze bevat geen parabenen of kleurstoffen.

Eucerin Sun Sensitive Protect Kids Trigger Spray SPF50+ voor kinderen biedt een totale bescherming tegen de zon.

  • Een zeer doeltreffend, fotostabiel UVA-/UVB-filtersysteem met Tinosorb S dat betrouwbare bescherming tegen zonnebrand biedt. Goedgekeurd door de EU en Cosmetics Europe – The Personal Care Association (voorheen Colipa).
  • Glycyrrhetinezuur beschermt DNA door ondersteuning van de huideigen DNA-bescherming en herstelmechanismen.
  • Celbescherming met licochalcone A: een krachtige antioxidant die de huidcellen beschermt tegen schade door vrije radicalen.

Aanverwante producten

-

Add another Row