Loading...

Eucerin Sun Sensitive Protect Kids Lotion SPF 50+ – 400ml

Artikelnummer: 264427 Category

22,40

Loading...

Beschrijving

Eucerin Sun Sensitive Protect Kids Lotion SPF 50+ is een zonnebescherming met zeer hoge UV-bescherming geschikt voor kinderen van 1 jaar en ouder.

Eucerin Sun Sensitive Protect Kids Lotion SPF 50+ is een niet vette, waterbestendige lotion beschermt de kinderhuid tegen zonnebrand.

Eucerin Sun Sensitive Protect Kids Lotion SPF 50+ vermindert het risico van huidbeschadiging door UV-stralen op de lange termijn.

Eucerin Kids Sun Lotion SPF 50+ heeft een speciale formule om kinderen van 1 jaar en ouder te beschermen tegen zonnebrand en biedt biologische celbescherming om het risico van huidbeschadiging door UV-stralen op de lange termijn te verminderen. Deze bevat geen parabenen, kleurstoffen en parfum. Extra waterbestendig.

Eucerin Sun Sensitive Protect Kids Lotion SPF 50+ voor kinderen biedt een totale bescherming tegen de zon.

  • Een zeer doeltreffend, fotostabiel UVA-/UVB-filtersysteem met Tinosorb S dat betrouwbare bescherming tegen zonnebrand biedt. Goedgekeurd door de EU en Cosmetics Europe – The Personal Care Association.
  • Glycyrrhetinezuur beschermt DNA door ondersteuning van de huideigen DNA-bescherming en herstelmechanismen.
  • Celbescherming met licochalcone A: een krachtige antioxidant die de huidcellen beschermt tegen schade door vrije radicalen.

Eucerin Kids Sun Lotion SPF 50+ bevat glycerine die de huid hydrateert en de natuurlijke barrièrefunctie ervan versterkt.

Gebruik van Eucerin Kids Sun Lotion SPF 50+

  • Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk.
  • Intensieve middagzon en overmatige blootstelling aan de zon vermijden, want zelfs zonnebeschermingsproducten met een hoge SPF bieden niet 100% bescherming.
  • Baby’s en kleine kinderen uit direct zonlicht houden.
  • Kinderen goed bedekt houden, met inbegrip van een zonnehoed, T-shirt en zonnebril en zonnebeschermingsproducten met een hoge SPF gebruiken.
  • Royaal aanbrengen vóór blootstelling aan de zon en vaak opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, afdrogen met een handdoek en zweten om de oorspronkelijke bescherming te behouden. Als er onvoldoende zonnebrandmiddel wordt aangebracht, vermindert dit het beschermingseffect.
  • Contact met textiel en harde oppervlakken vermijden om vlekken te voorkomen.

 

 

Aanverwante producten

-

Add another Row