Loading...

Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream Medium – 50ml

Artikelnummer: 264387 Category

22,35

Loading...

Beschrijving

Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream Medium is een anti-rimpel dagcrème met pigmenten die een gemiddelde tot olijfkleurige huidteint egaliseert voor een stralende huidskleur.

Eucerin CC-crèmes bieden een teintcorrectie.

Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream Medium doet meer dan alleen maar corrigeren, maar biedt ook een doeltreffende antirimpelverzorging.

  • Antirimpelverzorging: de formule combineert hoog en laag moleculair hyaluronzuur die inwerkt op de oorzaak van de rimpels, terwijl de bioactieve glycine-saponine de eigen productie van het rimpelvullende hyaluronzuur ondersteunt. SPF 15 + UVA-bescherming verhinderen op doeltreffende wijze vroegtijdige veroudering en door UV veroorzaakte verdieping van bestaande rimpels. De huid ziet er duidelijk gladder uit.
  • Teintcorrectie: Lichtkleurige pigmenten egaliseren de huidteint zodat het uiterlijk van de huid onmiddellijk wordt gecorrigeerd. De dekking van de huid is glad, zonder lijnen en biedt een uitstekende basis voor foundation (als meer dekking nodig is) en andere make-up.

Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream Medium heeft een niet-vette textuur die smelt op de huid.

Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream Medium kan dan ook gebruikt worden als aanvulling op uw normale vochtinbrengende crème. Het is klinisch en dermatologisch bewezen dat deze crème geschikt is voor alle huidtypes.

Gebruik van Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream Medium

Aanbrengen op een goed gereinigd gezicht door de crème voorzichtig en gelijkmatig te verdelen op de huid. Kan afhankelijk van het huidtype afzonderlijk of boven een gewone huidverzorging worden gebruikt.

Gebruik dit voor de beste resultaten samen met andere producten in de Eucerin Hyaluron-Filler-serie.

Aanverwante producten

-

Add another Row