Loading...

Eucerin Doucheschuim UreaRepair met parfum – 250 ml

Artikelnummer: 264344 Category

11,05

Loading...

Beschrijving

Eucerin UreaRepair PLUS Urea Doucheschuim (rustgevend parfum). Voor de droge, ruwe huid van het lichaam

Met een rustgevend, subtiel parfum reinigt dit lichte en mild reinigende schuim de huid effectief zonder deze uit te drogen. De huid voelt zacht en soepel aan.

Doucheschuim met rustgevend parfum

Doucheschuim voor de droge huid met een subtiel, rustgevend parfum. Sommige zepen en reinigingsproducten bevatten harde ingrediënten die de lipiden van de opperhuid en hydraterende factoren die de natuurlijk beschermende huid barrière vormen, wegwassen. Ze kunnen de huid irriteren en ervoor zorgen dat ze nog verder uitdroogt. Ons Eucerin doucheschuim voor de droge huid is licht geparfumeerd met ingrediënten waarvan de huidverdraagzaamheid en eigenschappen die helpen roodheid te verminderen op een droge huid zijn bewezen. Dit doucheschuim biedt alle voordelen van milde reiniging met een rustgevend, subtiel parfum. De huid voelt zacht en soepel aan.

Voor droge, ruwe huid op gezicht en lichaam

Eucerin UreaRepair PLUS 5% Urea Doucheschuim is een mild gezichts- en lichaamsreinigingsproduct dat speciaal is geformuleerd voor dagelijks gebruik op een droge, zeer droge, ruwe en prikkelbare huid. Dankzij de unieke combinatie van hydraterende ingrediënten zoals urea en andere natuurlijke hydratatiefactoren voelt het product licht en zacht aan op de huid en reinigt het mild zonder schuren. Er is klinisch en dermatologisch bewezen dat het mild en effectief reinigt en dat het de huid beschermt tegen verdere uitdroging.

Eigenschappen Eucerin doucheschuim

  • Milde, maar effectieve reiniging
  • Voor de droge, ruwe huid op gezicht en lichaam
  • Met 5% Urea
  • met natuurlijk hydratiefactoren
  • Subtiel geparfumeerd
  • Zacht schuimend

Wanneer het doucheschuim te gebruiken

Gebruik dit product als U op zoek bent naar een reinigingsproduct voor een droge, ruwe huid. Eucerin UreaRepair PLUS Urea Doucheschuim met een rustgevend parfum beschermt de natuurlijke barrière van de huid, helpt verder uitdrogen van de huid te voorkomen en laat de huid zacht en soepel aanvoelen. Eucerin UreaRepair PLUS Urea Doucheschuim heeft een subtiel en rustgevend parfum met een goede huidverdraagzaamheid voor de gevoelige huid. Ons doucheschuim is geschikt voor alle types droge huid ook voor een diabetische huid.  Kan ook worden gebruikt als aanvullende verzorging. Voor een optimaal resultaat, gebruik in combinatie met een hydraterend verzorgingsproduct voor de droge huid.

Geschikt voor volwassenen, ook voor diegenen met een rijpe huid en/of diabetes, en voor kinderen vanaf drie jaar.

Add another Row