Loading...

Eucerin Body Crème pH5 – Voor gezicht en lichaam

Artikelnummer: Kies eerst een optie... Category

11,6018,30

450 ml
18,30
75 ml
11,60
Wissen
Loading...

Beschrijving

Eucerin Body Crème pH5 is specifiek ontwikkeld voor de gevoelige huid van het lichaam en gezicht.

Eucerin Body Crème pH5 bevat pH5-enzymbescherming waarvan klinisch is bewezen dat deze de enzymen van de huid zelf activeert.

Door de natuurlijke afweer van de huid van binnenuit te versterken, helpt deze unieke formule bij het herstel van de pH-waarden. Ze ondersteunt de regeneratie en vult tot wel 24 uur lang het huideigen vochtgehalte aan, zelfs op een reeds beschadigde huid..

Er is ook aangetoond dat deze de penetratie van pollen in de huid voor 90% voorkomt en is daarom geschikt voor gebruik op een door allergie aangetaste huid. Dankzij Dexpanthenol heeft de formule wondgenezende eigenschappen. Door Eucerin Body Crème pH5 dagelijks te gebruiken krijg je een langdurige bescherming en een zachte, gladde huid.

Wordt geleverd in een handige pot van 450 ml voor gebruik op het hele lichaam. Geschikt voor gebruik bij baby’s en kinderen.

Belangrijkste bevindingen van Eucerin Body Crème pH5

De enzymactiviteit verbeterde sterk bij vrijwilligers die werden behandeld met Eucerin Gevoelige huid-producten met de actieve combinatie van pH5-citraatbuffer, Dexpanthenol en Glycerine.
Ook de huidhydratatie verbeterde sterk in vergelijking met behandeling met een placebo.
Een ander onderzoek bevestigde dat de Eucerin pH5-producten geschikt zijn voor gebruik op een door allergie aangetaste huid.

Downloads

pH5-Eucerin Body Crème – IN POT – GROOT FORMAAT – 450ml

Aanverwante producten

-

Add another Row