Loading...

Eucerin AQUAporin ACTIVE met SPF 25 en UVA-bescherming voor alle huidtypen – 50ml

Artikelnummer: 264407 Category

19,12

Loading...

Beschrijving

Eucerin AQUAporin ACTIVE met SPF 25 en UVA-bescherming is ontwikkeld voor een vochtarme, gevoelige huid.

Eucerin AQUAporin ACTIVE met SPF 25 en UVA-bescherming biedt een intensieve en langdurige hydratatie voor een zichtbaar soepele, gladde en stralende huid. SPF 25 + UVA helpt om huidschade door de zon te voorkomen.

Een goed gehydrateerde huid is zacht, soepel en ziet er stralend uit.

De huid heeft water nodig om efficiënt en effectief te kunnen functioneren. Een vochtarme huid heeft een verstoorde natuurlijke vochtbalans en kan daardoor trekkerig aanvoelen. De huid in deze conditie is extra gevoelig voor cosmetica en extra gevoelig bij blootstelling aan slechte weersomstandigheden. Een optimale hydratatie balans is essentieel voor de gezondheid van de huid.

Eucerin AQUAporin ACTIVE is ontwikkeld om de huid diep en langdurig te hydrateren.

De meeste crèmes verbeteren de hydratatie van de huid door de waterdamp van de huid te beperken en/of door de crème aan de buitenste laag van de huid te binden met bevochtigers zoals Glycerin. De huid heeft evenals zijn eigen hydratatiesysteem – de Aquaporinen. Aquaporines zijn natuurlijke hydratatie-kanaaltjes die zich bevinden in de celmembranen. Ze reguleren het transsport van water- en glycerol moleculen in en uit de cellen. De houdt in dat de Aquaporines een natuurlijk hydratatienetwerk vormen, wat een optimale vochtbalans van de huid van binnen uit bevordert.

De producten van Eucerin AQUAporin ACTIVE bieden een diepe, 24-uur durende hydratatie.

Onafhankelijk van het huidtype kan de huid soms gedehydrateerd zijn. Eucerin AQUAporin ACTIVE verzacht een trekkerige huid en maakt deze glad en soepel. De productreeks is klinisch en dermatologisch getest en uitermate geschikt voor de droge huid. Alle producten zijn vrij van parfum en parabenen.

De lichte structuur van Eucerin AQUAporin ACTIVE met SPF 25 en UVA-bescherming zorgt voor een intensieve en langdurige hydratatie en trekt snel in de huid.

Het herstelt de trekkerige huid en houdt de huid zacht en soepel. SPF 25 en UVA-bescherming bieden totale bescherming tegen schade door de zon. De productreeks is klinisch en dermatologisch getest en is uitermate geschikt voor de gevoelige huid. Alle producten zijn ontwikkeld zonder parfum en parabenen.

Eigenschappen van Eucerin AQUAporin ACTIVE met SPF 25 en UVA-bescherming

  • UVA- en UVB-bescherming
  • Zonder parfum
  • Zonder parabenen
  • Niet-comedogeen
  • Trekt snel in
  • Uitstekende basis voor make-up

Aanverwante producten

-

Add another Row