Loading...

Eucerin Anti-Pigment Duo Serum – 5 ml

Artikelnummer: 264482 Category

35,01

Loading...

Beschrijving

Eucerin Anti-Pigment Duo Serum vermindert donkere vlekken (pigment-vlekken) effectief en helpt terugkeer te voorkomen.

Eucerin Anti-Pigment Duo Serum is speciaal ontwikkeld om hyperpigmentatie tegen te gaan, voor een egale en stralende huid.

De zon, hormonale invloeden en ouderdom kunnen allemaal hyperpigmentatie veroorzaken. Door pigmentvlekken en ouderdomsvlekken (ook wel zonnevlekken genoemd) maakt de huid een ongelijkmatige indruk.

Eucerin Anti-Pigment Duo Serum heeft een resultaat binnen 14 dagen.

Eucerin Anti-Pigment Duo Serum bestaat uit twee verschillende compartimenten. De ene helft bevat lichte emulsie met Thiamidol en de andere helft bevat transparante gel met geconcentreerd hyaluronzuur. De combinatie van deze 2 bestanddelen zorgt voor de vermindering van pigment vlekken en heeft ook een anti-rimpel werking.

Het Eucerin Anti-Pigment Duo Serum is licht geparfumeerd. Wanneer u het Eucerin Anti-Pigment Serum 2 maal per dag gebruikt in combinatie met de Eucerin Anti-Pigment zijn de eerste resultaten al na twee weken zichtbaar bij aanhouding van deze verbetering bij regelmatig gebruik. Het serum kan zowel overdag als ‘s nachts gebruikt worden.

Eucerin Anti-Pigment Duo Serum bevat Thiamidol, een doeltreffend en gepatenteerd ingrediënt.

Eucerin Anti-Pigment Duo Serum bevat Thiamidol, een doeltreffend en gepatenteerd ingrediënt dat de wortel van hyperpigmentatie bestrijdt door het verminderen van de melanineproductie. Het is klinisch en dermatologisch bewezen dat dit pigmentvlekken vermindert en voorkomt dat deze opnieuw verschijnen.

Downloads

Eucerin Anti-Pigment

Aanverwante producten

-

Add another Row