Loading...

Dove geschenkset voor vrouwen met nachtmasker

Artikelnummer: 3532 Category

9,95

Loading...

Beschrijving

Dove geschenkset Sweet Dreams voor vrouwen met drie must-have huidverzorgingsproducten en een heerlijk nachtmasker.

Geschenkset met 3 huidverzorgingsproducten

De doos bevat een 400 ml douchegel voor vrouwen, een 250 ml bodylotion voor vrouwen en een 100 ml deodorant spray voor vrouwen.

Omdat schoonheid een bron van zelfvertrouwen moet zijn en niet van angst, moedigt Dove vrouwen aan vertrouwen te hebben in zichzelf en hun capaciteiten. Geef ze de Dove My Nutrition cadeauset: drie must-have huidverzorgingsproducten en een prachtig nachtmasker in een limited edition kartonnen doosje. De geschenkset bestaat uit Intense Nutrition Shower Gel, Original Moisturizing Body Lotion en Original Antiperspirant Compress. Een compleet schoonheidsritueel met een combinatie van verzorging en doeltreffendheid voor een zachte en gesublimeerde huid. Wees jezelf, straal.

Met ervaring en dankzij een nauwe samenwerking met de medische wereld heeft Dove zijn onderzoek verdiept en zijn hoogwaardige producten voor het lichaam geperfectioneerd. Alle Dove-producten zijn dermatologisch getest. Kwaliteit, eenvoud en doeltreffendheid zijn waarden die het merk na aan het hart liggen. Dove wil zijn technologische expertise in dienst stellen van schoonheid. Het merk laat zich nu gelden als expert op het gebied van voeding en herstel en biedt een zeer doeltreffende verzorging. Dove biedt vrouwen echte schoonheidsrituelen om zichzelf elke dag te verzorgen tijdens het douchen en baden.

Dove Deeply Nourishing Douchegel

Romig en voedend, maakt de Deeply Nourishing douchegel je huid zachtere en gladdere al na één keer douchen. Met 1/4 hydraterende crème, in combinatie met een rijk schuim, helpt Dove douchegel je huid haar natuurlijke vocht vast te houden. De formule van deze Douchegel is sulfaatvrij, pH-neutraal, met 100% milde reinigers en respecteert je microbioom – de natuurlijke beschermlaag van je huid.

Dove Nourishment Body Lotion

De Dove Nourishment Body Lotion verzorgt de huid van binnenuit. Hij hydrateert niet alleen het huidoppervlak, maar voedt de huidcellen vanuit de kern voor een langdurig zachte en soepele huid. De Body Lotion bevat ons unieke DeepCare Complex, een combinatie van huideigen voedingsstoffen en rijke essentiële oliën die je huid weer gezond maken. Voor het beste resultaat kun je deze hydraterende lotion gebruiken als onderdeel van je dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Dove Original compressed deodorant

Dove Original compressed deodorant beschermt tot 48 uur tegen transpiratie, verzorgt de okselhuid en helpt ze herstellen van irritatie door het scheren. De subtiele geur geeft je de hele dag een schoon gevoel. Wat wil je nog meer van een hydraterende deodorant? Compressed verpakkingen zijn beter voor het milieu en voor je toilettas – zo hou je ruimte over voor haarproducten, douchegels en alles wat je verder nodig hebt.

Aanverwante producten

Add another Row