Loading...

Dove geschenkset Welness inclusief relaxatiemuziek

Artikelnummer: 4280 Category

8,95

Loading...

Beschrijving

Dove geschenkset Relaxing Bath voor vrouwen met 2 must-have huidverzorgingsproducten en CD met rustige en melodieuze muziek.

Geschenkset met 2 huidverzorgingsproducten en CD

De doos bevat een 500 ml Bath & douchegel voor vrouwen, een 250 ml bodylotion Velvet voor vrouwen en een CD met relaxatiemuziek..

Omdat schoonheid een bron van zelfvertrouwen moet zijn en niet van angst, moedigt Dove vrouwen aan vertrouwen te hebben in zichzelf en hun capaciteiten. Geef ze de Dove relaxing cadeauset met must-have huidverzorgingsproducten en een CD met relaxatiemuziek in een kartonnen doosje. De geschenkset bestaat uit beauty bath & douchegel en beauty body lotion Velvet. Een compleet relaxatieritueel met een combinatie van verzorging en ontspanning voor een zachte en gesublimeerde huid. Wees jezelf, straal en vergeet zeker niet af en toe te ontspannen.

Met ervaring en dankzij een nauwe samenwerking met de medische wereld heeft Dove zijn onderzoek verdiept en zijn hoogwaardige producten voor het lichaam geperfectioneerd. Alle Dove-producten zijn dermatologisch getest. Kwaliteit, eenvoud en doeltreffendheid zijn waarden die het merk na aan het hart liggen. Dove wil zijn technologische expertise in dienst stellen van schoonheid. Het merk laat zich nu gelden als expert op het gebied van voeding en herstel en biedt een zeer doeltreffende verzorging. Dove biedt vrouwen echte schoonheidsrituelen om zichzelf elke dag te verzorgen tijdens het douchen en baden.

Dove Beauty Velvet Bad & Douchegel

Om ervoor te zorgen dat je huid elke dag weer straalt, bevat Dove Beauty Bad Luscious Velvet een ontspannende geur, 1/4 hydraterende creme, en verzorgende bestanddelen voor de huid. Een bad of douche nemen wordt zo een rustgevend moment met fluweelzacht schuim.

Dove Beauty Velvet Body Lotion

Dove Bodylotion Velvet is een bodylotion voor dagelijkse hydratatie en is de sleutel tot een mooie huid. Daarom heeft Dove deze snel absorberende bodylotion ontwikkeld. De Bodylotion Velvet zorgt ervoor dat u huid snel in 3 stappen hydrateert. Met deze bodylotion voelt uw huid direct zacht aan. De hydraterende bestanddelen trekken diep de huid in. De bodylotion zorgt ervoor dat uw vochtbalans wordt hersteld. Als uw huid zo lekker en zacht aanvoelt wilt u deze bodylotion direct iedere dag gebruiken. En dat is mogelijk, want Dove Bodylotion Velvet is voor dagelijks gebruik. De bodylotion ruikt heerlijk fris

CD met rustige melodieuze muziek

Samen met deze CD ontvangt u ook enkele tips voor een heerlijk ontspannen Dove Wellness moment. Draai rustige, melodieuze muziek, waardoor je kalmeert. Muziek kan ervoor zorgen dat je heerlijk wegdroomt. Kies de juiste muziek bij jouw stemming op dat moment. Demp het licht voor een vriendelijk en rustif effect. brandt een (geur)kaarsje of wierookstokje. Dit zorgt voor een fijne ambiance. Als je ontspant dan sta je open voor ideeën. Houd daarom pen en papier bij de hand, zodat je deze ideeën meteen kunt opschrijven. maak geen afspraken op momenten die je voor jezelf hebt ingepland. Zet je mobiele telefoon uit. Voel je zeker niet schuldig als je aan het relaxen bent, want rust mag niet alleen, het moet ! Relaxen is de sleutel tot een gelukkiger en gezonder leven!

Aanverwante producten

Add another Row