Loading...

PROMOPACK LAMIDERM: Lamiderm wasgel 1L + Lamiderm BIOLOGISCH afbreekbare reinigingsdoekjes 60st

Artikelnummer: 4770 Categorieën ,

14,50

Loading...

Beschrijving

Lamiderm wasgel mag gebruikt worden door het hele gezin, groot & klein (baby). Is geproduceerd op basis van natuurlijke bestanddelen.

Lamiderm Wasgel voor lichaam en haar

Giet wat wasgel in uw hand en laat schuimen. Was het vooraf natgemaakte gelaat en lichaam. Spoel zorgvuldig af. Vermijd contact met de ogen. Bij contact met de ogen onmiddellijk spoelen. Gebruik het product niet op een geïrriteerde of beschadigde huid.

Family pack van 1 liter = voordeligste wasgel in de apotheek

Wordt ook gebruikt in rusthuizen. 95% natuurlijke bestanddelen met Calendula-extract.
De Lamiderm wasgel voor de gevoelige huid, met een formule op basis van natuurlijke bestanddelen, reinigt lichaam en haar in alle zachtheid, met het grootste respect voor de huid. De huis is schoon, zacht en subtiel geparfumeerd.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

De Lamiderm reinigingsdoekjes kunnen al vanaf de geboorte worden gebruikt. Ze reinigen, hydrateren en kalmeren de gevoelige huid van de billen, handen en het gezicht.

Biologisch afbreekbare doekjes = mag door gespoeld worden

Lamiderm Clean reinigingsdoekjes: enige biologisch afbreekbare doekjes die doorgespoeld mogen worden in het toilet (uniek) en dit aan een zéér scherpe prijs. Zonder parfum / zonder alcohol. geschikt voor de gevoelige huid. Deze Lamiderm Clean vochtige doekjes bevatten 99,7% natuurlijke bestanddelen en bronwater uit de vulkaanstreek van de Auvergne.

Reinig gezicht, handen of billen

Reinig gezicht, handen of billen met één of meerdere vochtige doekjes. Spoel niet af. Sluit weer na gebruik. Gooi niet meer dan 3 doekjes in het toilet om verstopte leidingen te voorkomen. Bewaar buiten het bereik van kinderen. Enkel voor uitwendig gebruik. Raadpleeg een dokter bij aanhoudende uitslag op de billen. Gebruik het product niet op een geïrriteerde huid of op vochtige wonden.

Aanverwante producten

-

Add another Row