Loading...

Hermes Multivit Extra Tube van 20 bruistabletten (Voedingssupplement) – NIEUW

Artikelnummer: 040723 Category

9,46

Loading...

Beschrijving

Hermes Multivit bevat een hoge dosis aan vitamines aangevuld met mineralen. Zo krijgt u voldoende voedingsstoffen binnen als aanvulling op de gezonde voeding.

We weten het allemaal; gezonde voeding is nodig voor een gezond leven. Daarom adviseert het Nationaal Voedings- en Gezondheidsplan gevarieerd te eten, met voldoende groente, fruit, brood en weinig verzadigd vet. Alleen lukt het niet altijd zo gezond te eten als we willen. En dat terwijl we soms juist wel wat extra’s kunnen gebruiken. Zoals in drukke periodes, bij het volgen van een dieet, of voor de weerstand. Dan is de Hermes Multivit ideaal als aanvullend voedingssupplement op uw gezonde voeding.

Complete aanvulling op uw voeding

Hermes Multivit is een complete aanvulling op uw voeding. Magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid. Daarnaast ondersteunt het vitamine B-complex (B1, B2, B3, B5, B6 en B12) het energiemetabolisme. Vitamines A, B6, B12, C en D en zink spelen een rol bij het normaal functioneren van het immuunsysteem. Vitamine D en calcium dragen bij tot de instandhouding van gezonde botten.

Elke voedingsstof die in het multivitaminetablet zit, heeft een specifieke functie in het lichaam.
Klik hier en bekijk alle ingrediënten en hun nut en u leest per stof hoe het bijdraagt aan uw gezondheid.

Gebruik: Dagelijks 1 tablet oplossen in een glas water (150 ml). Voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar.

OPGELET: De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Aanverwante producten

-

Add another Row