Loading...

Eucerin UreaRepair Plus Body Creme 5% Urea POT- 450ml – NIEUW

Artikelnummer: 264349 Categorieën ,

19,90

Loading...

Beschrijving

De UreaRepair Plus OPLOSSING in Crème Textuur.

Verzacht onmiddellijk de tekenen van een droge huid en vertragen de opkomst ervan.

Wanneer de huid op ons lichaam een ​​stabiele barrièrefunctie heeft, beschermt het ons tegen externe irriterende stoffen en kan het zijn optimale niveau van hydratatie handhaven. Maar wanneer die barrière is aangetast, kan de huid vocht verliezen en daardoor droog aanvoelen.

De huid ziet er zacht en soepel uit

Eucerin UreaRepair PLUS 5% Urea Body Cream geeft de droge, ruwe lichaamshuid de dagelijkse verzorging die het nodig heeft. Het bevat een unieke combinatie van ingrediënten. De belangrijkste ingrediënten zijn Ureum, Ceramide en andere natuurlijke vochtinbrengende factoren (NMF’s). Die vocht binden en de natuurlijke beschermende barrière van de huid herstellen om verder vochtverlies te voorkomen. De huid is intens gehydrateerd en ziet er zacht en soepel uit.

De huid is resistenter

Het is klinisch en dermatologisch bewezen dat de formule zowel onmiddellijke verlichting als intense, langdurige hydratatie levert. Waardoor droogheid en ruwheid tot 48 uur worden vertraagd.

Deze zachte en aangename droge huidcrème, wordt geleverd in een royale pot van 450 ml. Deze Eucerin UreaRepair PLUS 5% Urea Body Cream kan gebruikt worden voor het volledige lichaam. En is geschikt voor mensen met een droge of ruwe huid en/of huidaandoeningen zoals Xerosis, Psoriasis en Diabetes. Het kan ook worden gebruikt als aanvullende verzorging.

Add another Row