Loading...

Eucerin Sun Lotion Extra Light Photoaging Control – 150 ml

Artikelnummer: Kies eerst een optie... Categorieën ,

17,9418,80

Factor 30
17,94

Uitverkocht

Factor 50
18,80
Wissen
Loading...

Beschrijving

Eucerin Sun Lotion Extra Light Photoaging Control is een superieure zonnebrandlotion voor het lichaam met ‘Anti-Stain After Wash’* technologie. 

Eucerin Sun Lotion Extra Light Photoaging Control is voor alle huidtypes.

Eucerin Sun Lotion Extra Light Photoaging Control helpt fotoveroudering te voorkomen en vermindert zichtbaar tekenen van huidveroudering.

De Advanced Spectral Technology van Eucerin biedt een hoge bescherming tegen UVA/UVB-stralen en HEVIS-licht. De zonnebrandlotion ondersteunt ook het eigen DNA-herstelmechanisme van de huid, terwijl hyaluronzuur de zichtbare tekenen van huidveroudering helpt verminderen.

Anti-age zonnebrandlotion voor het lichaam die beschermt tegen fotoveroudering.

UV-licht is de belangrijkste oorzaak van zonnebrand, maar hoogenergetisch zichtbaar licht (HEVIS) kan ook vrije radicalen doen ontstaan die de huid extra belasten.

Eucerin Sun Lotion Extra Light Photoaging Control is een zonnebrandlotion voor het lichaam die geschikt is voor alle huidtypes, ook voor gevoelige huid.

De Advanced Spectral Technology combineert breedband- en fotostabiele UVA/UVB-filters voor een hoge UV-bescherming met Licochalcone A om de vrije radicalen te neutraliseren die ontstaan door UV- en HEVIS-licht.

Eucerin Sun Lotion Extra Light Photoaging Control bevat ook glycyrrhetinezuur, dat het eigen DNA-herstelmechanisme van de huid ondersteunt, en hyaluronzuur met korte en lange ketens, dat tekenen van veroudering in de hals, het decolleté, op de armen en schouders zichtbaar vermindert.

De extra lichte lotion wordt onmiddellijk geabsorbeerd en laat de huid er egaler en frisser uitzien.

Eucerin Sun Lotion Extra Light Photoaging Control is ook waterbestendig en bevat de ‘Anti-Stain After Wash’* technologie van Eucerin.

Eucerin Sun Lotion Extra Light Photoaging Control is klinisch en dermatologisch getest en geschikt bevonden voor de gevoelige huid.

Gebruik van Eucerin Sun Lotion Extra Light Photoaging Control

  • Ruim aanbrengen vóór blootstelling aan de zon en regelmatig opnieuw aanbrengen – vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen – om de oorspronkelijke bescherming in stand te houden
  • Een vermindering van de hoeveelheid zal het beschermingsniveau aanzienlijk verlagen
  • Blijf niet te lang in de zon, zelfs niet als je een zonnebrandmiddel gebruikt
  • Overmatige blootstelling aan de zon is een ernstige bedreiging voor de gezondheid
  • Houd baby’s en jonge kinderen uit direct zonlicht
  • Vermijd contact met de ogen
  • Laat het product volledig intrekken en vermijd direct contact met textiel en harde oppervlakken om vlekken te voorkomen

Eigenschappen van Eucerin Sun Lotion Extra Light Photoaging Control

  • extra-lichte textuur
  • wordt onmiddellijk geabsorbeerd
  • waterbestendig

*Vermindert vlekken van zonnebrandmiddel na het wassen.

Aanverwante producten

-

Add another Row