Loading...

Eucerin Sun Gel-Creme Oil Control Dry Touch – 50ml

Artikelnummer: Kies eerst een optie... Categorieën ,

14,3515,20

Factor 50
15,20
Factor 30
14,35
Wissen
Loading...

Beschrijving

Eucerin Sun Gel-Creme Oil Control Dry Touch is een zonnebescherming voor vette- of acnegevoelige huid.

Eucerin Sun Gel-Creme Oil Control Dry Touch heeft een ultra-lichte, snel absorberende textuur met uitstekende huidverdraagzaamheid voor een optimale  bescherming tegen schadelijke invloeden van de zon.

Eucerin Sun Gel-Creme Oil Control Dry Touch is een hoge zonnebescherming voor het gezicht, speciaal voor de specifieke behoeften van de vette- en acnegevoelige huid.

Deze geavanceerde technologie biedt doeltreffende bescherming tegen schadelijke invloeden van de zon en bevat  actieve ingrediënten om te huidconditie te verbeteren.

Eucerin Sun Gel-Creme Oil Control Dry Touch bevat een zeer effectief UVA/UVB filter systeem voor een betrouwbare bescherming. Dit is conform de richtlijnen van de Europese Commissie voor Cosmetica Europa.

Eucerin Sun Gel-Creme Oil Control Dry Touch bevat daarnaast ook een unieke biologische celbescherming, met een  combinatie van Licochalcone A en Glycyrrhetinezuur.

  • Licochalcone A is afkomstig uit de zoethuidwortel en is een anti-oxidant en ontstekingsremmend ingrediënt dat de cellen beschermt tegen de vrije radicalen.
  • Glycyrrhetinezuur ondersteunt het beschermings- en herstelmechanisme van het huideigen DNA.

Talgregulerende L-Carnitine, een van aminozuur afgeleide en matterende vetabsorberende pigmenten wordt gecombineerd in de speciaal ontwikkelde Oil Control-technologie van de formule. Samen laten ze een direct én langdurige matterende finish achter, zelfs in vochtige klimaten.

Eucerin Sun Gel-Creme Oil Control Dry Touch is zonder parfum , parabenen en is niet-comedogeen. Geschikt als ideale basis voor make-up.

Gebruik van Eucerin Sun Gel-Creme Oil Control Dry Touch

Royaal aanbrengen vóór blootstelling aan de zon en herhaal regelmatig, in het bijzonder na het zwemmen, zweten en afdrogen om de oorspronkelijke bescherming te behouden.
Als er onvoldoende zonnebescherming wordt aangebracht, vermindert dit het beschermingseffect.

Eigenschappen van Eucerin Sun Gel-Creme Oil Control Dry Touch

  • lichte textuur
  • niet vet
  • plakt niet
  • trekt snel in
  • niet-comedogeen
  • geschikt onder make-up
  • zonder parfum

Aanverwante producten

-

Add another Row