Loading...

Eucerin Kids Sun Fluid Sensitive Protect SPF 50+ (pocket) – 50 ml

Artikelnummer: 264435 Categorieën ,

10,41

Loading...

Beschrijving

Eucerin Kids Sun Fluid Sensitive Protect SPF 50+ is een zonnebrandmiddel met zeer hoge bescherming voor kinderen in een handige verpakking in zakformaat.

Eucerin Kids Sun Fluid Sensitive Protect SPF 50+ verzacht en beschermt de gevoelige huid en vermindert het risico op langdurige huidbeschadiging door de zon.

Eucerin Kids Sun Fluid Sensitive Protect SPF 50+ is ook geschikt voor de huid met neiging tot atopie.

De Advanced Spectral Technology van Eucerin biedt een zeer hoge beschermingsfactor tegen UVA- en UVB-stralen en hoog energetisch zichtbaar licht. Eucerin Kids Sun Fluid Sensitive Protect SPF 50+ ondersteunt ook het eigen DNA-herstelmechanisme van de huid.

Eucerin Kids Sun Fluid Sensitive Protect SPF 50+ voor kinderen met een gevoelige huid in een handig zakformaat.

UV-licht is de belangrijkste oorzaak van zonnebrand, maar hoog energetisch zichtbaar (HEVIS) licht kan ook vrije radicalen doen ontstaan die de huid extra belasten.

Eucerin Kids Sun Fluid Sensitive Protect SPF 50+ is een zonnebrandmiddel voor kinderen dat speciaal is ontwikkeld om gevoelige huid te verzachten en te beschermen tegen zonnebrand en langdurige schade door de zon.

Eucerin Kids Sun Fluid Sensitive Protect SPF 50+ is ook geschikt voor de huid met neiging tot atopie.

De Advanced Spectral Technology combineert breedspectrumfilters en fotostabiele UVA/UVB-filters voor een zeer hoge UV-bescherming, met Licochalcone A om de vrije radicalen te neutraliseren die ontstaan door UV- en HEVIS-licht.

Eucerin Kids Sun Fluid Sensitive Protect SPF 50+ voor kinderen bevat ook Glycyrrhetinezuur, dat het eigen DNA-herstelmechanisme van de huid ondersteunt. Het product is ongeparfumeerd en extra waterbestendig, en wordt geleverd in een handige verpakking in zakformaat.

Eucerin Kids Sun Fluid Sensitive Protect SPF 50+ is klinisch en dermatologisch getest en geschikt bevonden voor de gevoelige kinderhuid, ook huid met neiging tot atopie. Geschikt voor gebruik bij kinderen van drie jaar en ouder.

Gebruik van Eucerin Kids Sun Fluid Sensitive Protect SPF 50+

  • Ruim aanbrengen vóór je in de zon gaat en regelmatig opnieuw aanbrengen – vooral na het zwemmen, zweten of afdrogen – om de oorspronkelijke bescherming te behouden
  • Door de hoeveelheid te verminderen, wordt ook de mate van  bescherming aanzienlijk verminderd
  • Blijf niet te lang in de zon, zelfs niet met een zonnebrandmiddel
  • Overmatige blootstelling aan de zon vormt een ernstig gezondheidsrisico
  • Houd baby’s en jonge kinderen uit direct zonlicht
  • Vermijd contact met de ogen
  • Laat het product volledig intrekken en vermijd rechtstreeks contact met textiel en harde oppervlakken om vlekken te vermijden

Aanverwante producten

-

Add another Row