Loading...

Waspatronen met smalle kop, ideaal voor wenkbrauwen en bovenlip. Voor de gevoelige huid – 8 x 25ml

Artikelnummer: 150257 Category

25,45

Loading...

Beschrijving

Dit waspatroon is speciaal ontwikkeld voor het ontharen van de wenkbrauwen en bovenlip. De mini Roll’on wordt gebruikt om de was in de Roll’on small cartridge op te warmen en onmiddellijk gebruiksklaar te maken.

Heel nauwkeurig aan te brengen

Dankzij de smalle kop van de Roll’on harspatroon mini kunt u de hars heel nauwkeurig aanbrengen. Dit maakt deze patronen ideaal voor het ontharen van de wenkbrauwen en bovenlip. Gebruik de mini harsverwarmer om de was in de mini patronen op te warmen. De was is gebruiksklaar, zodra het de juiste temperatuur heeft. De harspatronen zijn vervaardigd uit een hoge kwaliteit schok- en hittebestendig thermo kunststof materiaal.

Hoe gebruik ik deze harspatronen?

Het gebruik van deze harspatronen is heel eenvoudig! Breng een dunne laag hars aan op de huid. Let op! Breng de hars aan in de richting van de haargroei. Leg vervolgens een harsstrip op de aangebrachte hars. Druk de strip stevig aan. Trek de strip met een krachtige beweging van de huid. Trek altijd tegen de haargroeirichting in.

Wat zijn de voordelen van deze harspatronen?

  • Geschikt voor een natuurlijke behandeling
  • Eenvoudig en effectief ontharen
  • Met natuurlijke bijenhars
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Zacht voor de huid
  • Bevat een natuurlijke antisepticum
  • Door de kleine rollerkop ideaal voor het ontharen van de wenkbrauwen en bovenlip
  • Geschikt voor de gevoelige huid

Voor- en nabehandeling voor ontharing met harspatronen

Het gebruik van goede hars is erg belangrijk, maar de voor- en nabehandeling van de huid is minstens zo belangrijk. Een goede voorbehandeling beschermt de huid en het zorgt voor een effectief resultaat. Gebruik bijvoorbeeld een tonic voor het vetvrij maken van de huid of een talkpoeder voor een betere hechting aan de haartjes en minder pijnlijke ervaring. Een goede nabehandeling zorgt voor een goede verzorging en kalmering van de huid. Zoals de nabehandelingsolie van 125 ml.

Aanverwante producten

-

Add another Row