Loading...

Harspatroon verwarmer Mini Roll’on – Voor wenkbrauwen en bovenlip

Artikelnummer: 150258 Category

29,95

Uitverkocht

Loading...

Beschrijving

Deze extra kleine harsverwarmer is speciaal ontworpen voor gebruik met de mini harspatronen van 25ml. Geschikt voor de wenkbrauwen en bovenlip.

Speciaal ontworpen voor de harspatronen van 25ml

Deze hand-held mini hars patroonverwarmer is speciaal ontworpen voor de harspatronen van 25ml voor alle huidtypen of voor de gevoelige huid.
Deze verwarmer is speciaal ontwikkeld voor het ontharen van de wenkbrauwen en bovenlip. De Mini Roll’on wordt gebruikt om de was in de cartridge op te warmen en onmiddelijk gebruiksklaar te maken.

Gebruiksaanwijzing

Schuif een harspatroon in het harsapparaat en plaats de verwarmer op het basisstation. Steek de stekker in het stopcontact en laat de hars +/-30 min opwarmen, afhankelijk van de harssoort.

Haal, nadat de hars voldoende is verwarmd, het harsapparaat met het harspatroon erin van het basisstation. Houd ondersteboven om de hars soepel naar de roller te laten stromen. Om er zeker van te zijn dat de hars goed in de roller is gestroomd, kunt u eerst een laagje hars op de harsstrip aanbrengen. Kantel het harspatroon ongeveer 45 graden en breng een dunne laag hars aan op de huid (met de richting van de haargroei mee).

Leg vervolgens een harsstrip op de aangebrachte hars. Druk de strip stevig aan. Trek de strip met een krachtige beweging van de huid. Trek altijd tegen de haargroeirichting in. Het gebruik van een voorbereidende spray en nabehandeling wordt aanbevolen.

Aanverwante producten

Add another Row