Loading...

DUO Condooms Extra Thin – 12 stuks

Artikelnummer: 264495 Categorieën: ,

7,03

Loading...

Beschrijving

DUO Condoom Extra Thin is nog dunner zodat elke beweging perfect voelbaar is.

DUO Condoom Extra Thin is een dunner condoom voor een huid-op-huidgevoel bij de penetratie.

Elke beweging is voor haar en voor hem perfect voelbaar.

Verlangen, lust, passie en genot zijn bij iedereen anders… Uit de verkoopcijfers blijkt dat Belgische consumenten de voorkeur geven aan klassieke condooms. Daarna volgen condooms die intensere prikkels garanderen omdat ze dunner zijn. Op de derde plaats staan condooms met een ‘verrassingseffect’.

Het DUO-gamma van Beiersdorf omvat 3 verschillende condoomtypes. Stuk voor stuk verzoenen ze seksuele intimiteit met feilloze bescherming. Voor nóg meer pret tussen de lakens… of elders.

Het allerbelangrijkste aan een condoom is uiteraard de kwaliteit en de betrouwbaarheid.

De DUO-condooms zijn vervaardigd uit natuurlijke latex van de allerbeste kwaliteit. Ze zijn voorzien van een glijmiddel en van een reservoir. Met DUO ontwikkelden de Beiersdorf-laboratoria condooms die qua grootte en qua vorm verschillen van de andere condooms die momenteel te koop zijn. Zo is het condoom aan de basis en over de hele lengte breder dan normaal (56 mm in plaats van 52). Het uiteinde, net onder het reservoir, is nog wijder en meer ergonomisch gevormd, met het oog op nog meer comfort en genot.

De kwaliteit van de DUO-condooms werd erkend en bekrachtigd door 8 kwaliteitscertificaten.

De productie past in het kader van duurzaam en verantwoord milieubeheer. Beiersdorf, de fabrikant van de DUO-condooms, is zowel ISO 14001- als ISO 18001-gecertificeerd. Het bedrijf slaagde met glans voor de diverse sociale en ethische audits die nodig zijn om deze certificaten te verdienen.

Deze 8 kwaliteitscertificaten garanderen dat de productiemethode en de kwaliteitscontrole voldoen aan de strengste normen. Die kwaliteitsnormen hebben onder meer betrekking op volgende aspecten:

  • Geen perforaties dankzij een 100% elektronisch proces
  • Weerstand tegen knappen en tegen tractie
  • Geen microbiologische infecties
  • Kwaliteitsvol glijmiddel
  • Intacte verpakking en etikettering

Consumenten die kiezen voor DUO-condooms hebben de zekerheid dat ze een uitmuntend product kopen dat borg staat voor maximale veiligheid.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DUO Condooms Extra Thin – 12 stuks” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanverwante producten

-

Add another Row