Loading...

Biocure Max Voedingssupplement voor instant energie en focus – 30 tabletten

Artikelnummer: 040720 Categorieën ,

28,60

Loading...

Beschrijving

Biocure® Max haalt het maximum uit jezelf dankzij een uitgebalanceerde formule.

Biocure® Max heeft als ingrediënt een sterk geconcentreerd oesterextract afkomstig van de Crassostrea gigas-oester, welke mineralen en aminozuren bevat. Eén tablet Biocure® Max komt overeen met het taurine-gehalte van 90 verse oesters.

Naast Panax ginseng, co-enzym Q10 en extra taurine bevat Biocure® Max ook een hoog gehalte aan de vitamines B2, B3 en B6 die bijdragen tot vermindering van vermoeidheid. Biocure® Max bevat ook zink. Zink speelt een belangrijke rol in de hersenen aangezien het bijdraagt tot een normale cognitieve functie.
Ginseng is goed voor het concentratievermogen en bovendien bevat Biocure® Max cafeïne wat bijdraagt tot verbetering van alertheid en focus.

Oesterextract (mineralen en aminozuren)

Oesters hebben van oudsher de reputatie een lekkernij voor smulpapen te zijn. Dit zeedier is een van de sterkste dieren ter wereld. De oester kan, ondanks het feit dat hij slechts beschikt over een spiertje van nog geen centimeter, zijn schalen zo krachtig gesloten houden, dat het onmogelijk is deze zonder hulpmiddelen te openen. Hij kan een gewicht van 5 kilo, meer dan 150 maal het eigen lichaamsgewicht, gedurende circa 10 uren weerstaan. Bij 30 kilo (900 maal het eigen lichaamsgewicht) kan hij het nog steeds 20 minuten volhouden.

Ginseng (vitaliserend middel)

Ginseng is in Oosterse landen sinds eeuwen in gebruik als een vitaliserend middel voor zowel lichaam als geest. Vanwege de enorme prijs en het kleine aanbod was het destijds enkel voor de zeer rijke mensen mogelijk met de invloed van de ginsengwortel kennis te maken.
Nog steeds wordt de ginsengwortel ingezet om het lichaam bij fysieke inspanningen te ondersteunen en om vermoeidheid tegen te gaan.

Gebruiksaanwijzing:
Volwassenen, vanaf 18 jaar: 1 tablet per dag tijdens of na ontbijt.
Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van antidiabetische behandeling.
Biocure® Max bevat oesterextract. Personen die overgevoelig zijn voor schelpdieren kunnen allergische reacties krijgen na inname van Biocure® Max.
Biocure® Max bevat cafeïne (80 mg per tablet). Niet aanbevolen voor kinderen, zwangere of lacterende vrouwen.

De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Extra Informatie

Samenstelling per tablet:

  • Oester droog extract 200 mg
  • Taurine 200 mg
  • Cafeïne 80 mg
  • Co-enzym Q10 50 mg
  • Ginseng droog extract 50 mg
  • Zn 10 mg
  • Vit B3 48 mg
  • Vit B6 4,2 mg
  • Vit B2 4,2 mg
  • Vit B1 3,3 mg

Aanverwante producten

-

Add another Row