Loading...

MaxiMag – Voedingssupplement met Magnesium – 60 tabletten

Artikelnummer: 040721 Categorieën ,

18,95

Loading...

Beschrijving

MaxiMag Magnesium = 60 film omhulde tabletten met verlengde werking

INDICATIE

Spierwerking en spieropbouw, tijdelijke stress
(Magnesium draagt bij tot de normale werking van de spieren en tot een normale eiwitsynthese. Magnesium draagt bij tot normale psychologische functies, zoals stressbestendigheid.)

SAMENSTELLING

1 tablet MaxiMag® Magnesium bevat de 2 organische zouten magnesiumcitraat en magnesiumglycerofosfaat, wat gelijk is aan 187 mg elementair magnesium.

EIGENSCHAPPEN

Ons lichaam kan zelf geen magnesium aanmaken en is daarom aangewezen op de toevoer van magnesium via de voeding. Onze hedendaagse voedingsgewoonten kunnen echter aanleiding geven tot een ontoereikende magnesiumopname. Bovendien zijn er bepaalde omstandigheden waarbij de behoeften aan magnesium verhoogd zijn: bij tijdelijke lichamelijke vermoeidheid, bij intensieve fysieke inspanningen alsook gedurende de zwangerschap. MaxiMag® Magnesium komt tegemoet aan uw noden en heeft daarnaast ook enkele belangrijke voordelen.
Tablet met gecontroleerde vrijgave:
na inname van MaxiMag® Magnesium wordt niet onmiddellijk het volledig gehalte aan magnesium vrijgesteld maar wordt de vrijgave gespreid over minstens 8 uur. MaxiMag® Magnesium tabletten zijn bovendien voorzien van een maagsap resistente (enteric) coating.

GEBRUIK

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 2 x 1 tablet per dag

De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Aanverwante producten

-

Add another Row