Loading...

Zwitsal Schuimbad voor uw baby 200 ml

Artikelnummer: 264697 Category

2,95

Loading...

Beschrijving

Zwitsal Schuimbad geeft een zacht schuim en is bovendien zeepvrij.

Was je kleintje op milde wijze en bescherm de huid tegen uitdrogen.

Zwitsal Schuimbad geeft een zacht schuim en is zeepvrij

Wat is er fijner dan een heerlijk warm schuimbad? Voor je kleintje is het elke keer weer een feest. Deze Schuimbad geeft een zacht schuim en is bovendien zeepvrij om je kleintje op milde wijze te wassen. Houdt de huid zacht en beschermt tegen uitdrogen door de natuurlijke vochtbalans in stand te houden. Lekker spetteren in het water en spelen met het schuim en de speeltjes in het bad. Volop plezier voor je kleintje, maar ook natuurlijk voor papa en mama. Na het heerlijke badje van uw baby kan u uw kleintje ook nog insmeren met de extra zachte baby lotion voor een nog zachtere huid van uw baby.

Met anti-prik formule

Wat is er nou fijner dan een heerlijk warm schuimbad? Met Zwitsal Schuimbad badschuim voor baby’s is het elke keer weer een feest voor je kleintje. Het badschuim vult het hele bad met heerlijk zacht schuim. Natuurlijk maak je het bad ritueel met behulp van dit zachte schuim een stuk aantrekkelijker voor je kindje, omdat het schuim je bad omtovert tot een leuke speelomgeving. Zo laat je je baby voortaan altijd met plezier in bad gaan. Daarnaast verspreidt badschuim van Zwitsal de heerlijke, welbekende Zwitsal-geur door je hele badkamer. Zwitsal Schuimbad is pH-huidneutraal en bevat vitamine E. Daarnaast is het uitvoerig dermatologisch getest, zoals alle producten van Zwitsal, en is het volkomen zeepvrij. Bovendien gaat Zwitsal uit van de anti-prik formule, zodat je kindje geen last van geïrriteerde ogen zal krijgen. In bad gaan wordt een feestje, want de schuimbubbels zorgen niet alleen voor veel pret maar zijn ook lekker zacht voor het huidje van je baby. Zwitsal Schuimbad is daarmee dus ideaal voor baby’s. Kortom, met Zwitsal Schuimbad voor baby’s weet je zeker dat je het beste kiest voor je kindje. Als je kindje zou kunnen kiezen zou het kiezen voor Zwitsal!

Eigenschappen Zwitsal badschuim

• Geeft lekker schuim.
• Mild.
• Houdt de huid zacht.
• Beschermt tegen uitdrogen.
• Met vitamine E.
• Dermatologisch getest.

Ingrediënten Zwitsal schuimbad

Aqua, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Glycinate, Polyacrylate-33, Chamomilla Recutita Flower Extract, Bisabolol, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Parfum, Sodium Chloride, Lauric Acid, Coconut Acid, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate.

Aanverwante producten

-

Add another Row