Loading...

WOUND Spray – natuurlijke wondspray voor dagelijks gebruik – 10 mL

Artikelnummer: 023500 Categorieën: ,

24,95 23,95

Loading...

Beschrijving

WOUND is een innovatieve en 100% natuurlijke wondspray voor dagelijks gebruik. De spray is geschikt voor acute en chronische wonden, de wondrand en de periwond.

WOUND is een 100% natuurlijke wondspray samengesteld uit Neem-olie en Sint-Janskruidolie. De wondgenezingseffecten ontstaan door de oliefilm op de wond en omliggende huid en de vetzuren in de olie.

Vochtig wondmilieu & Anti-microbieel effect

De oliefilm creëert een vochtig wondmilieu, waardoor celgroei wordt bevordert en de fysiologische wondgenezing wordt geactiveerd. Vetzuren in de oliefilm zorgen voor een anti-microbieel effect zonder cytotoxisch bijwerkingen die de wondgenezing kunnen remmen. De oliefilm en zijn vetzuren beschermt de wondranden en de periwond huid tegen maceratie en stimuleert huidregeneratie van de epidermis.

Pijnloze verbandwissel

De oliefilm voorkomt dat het secundaire verband zich hecht aan de wond en de huid rondom de wond. Hierdoor is eenvoudige zelfzorg mogelijk. Bevat ook een maskerende natuurlijke geur tegen wondluchtjes.

10 mL WOUND spray is goed voor 120 sprays.

Gebruik altijd voldoende olie (2 lagen) op het wondbed, de wondrand en periwond. Eén verpakking van 10 mL WOUND spray is goed voor 120 sprays. Als het secundair verband aan de wond hecht, zorg er dan voor dat er voldoende WOUND spray op de wond wordt aangebracht en/of gebruik een secundair verband met een lagere absorptiesnelheid.

Ontstekingsfase

Wees u ervan bewust dat het rood worden van de wond- randen een normale reactie is tijdens de ontstekingsfase. Dit is onderdeel van de fysiologische wondgenezing die door WOUND spray wordt geactiveerd. De ontstekingsfase duur normaal gesproken 3 dagen. Het aanmaken van meer wondvocht is een typisch reactie van het lichaam tijdens de ontstekingsfase. Voor zover nodig kan een secundair verband worden gebruikt dat in staat is deze hoeveelheid wondvocht te absorberen. Stop niet met het gebruiken van WOUND spray. Stop niet met het gebruiken van WOUND spray als er een korst is ontstaan. De olie en vetzuren dringen door de korst heen en zullen daardoor het genezingsproces ook onder de korst ondersteunen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “WOUND Spray – natuurlijke wondspray voor dagelijks gebruik – 10 mL” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanverwante producten

-

Add another Row