Loading...

Pillendoos voor één week met 4 vakjes (Duits/Engels)

Artikelnummer: 205031 Category

4,50

Loading...

Beschrijving

De pillendoos heeft een duidelijke weekverdeling onderverdeeld in 4 vakjes. 

Pillendoos voor 1 volledige week

Met de praktische pillendoos vergeet u nooit meer de juiste pillen in te nemen! Onze pillendispenser bestaat uit zeven vakjes voor elke dag van de week, met 4 vakjes voor elk tijdstip van de dag (morgen, middag, avond, nacht). Dankzij deze vakjes vergeet u niet meer om uw medicatie in te nemen.

Veelzijdig in gebruik

Zodat de pillen direct zichtbaar zijn, heeft onze pillendoos een transparant oppervlak. Bovendien kunnen voortaan ook sporters hun voedingssupplementen altijd bij de hand hebben dankzij deze pillendispenser!

Ideaal voor onderweg

Dankzij het praktische formaat kunt u uw medicijnen eindelijk overal mee naar toe nemen. Zo is dit praktische alledaagse hulpje niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar ook uw betrouwbare partner voor onderweg of op reis!

Pillendoos bedrukt in 2 talen 

De pillendoos is voorzien van een tweetalige (Duits/Engels) standaardprint (morning | Morgen; afternoon | Mittag; evening | Abend; night | Nacht). Op deze manier kunt u uw medicatie dagelijks en op de juiste tijdstippen van de dag innemen.

Pillendoos eenvoudig te reinigen

Bovendien is het belangrijk dat de pillendoos gemaakt is van een voedselveilig materiaal. Hard plastic wordt hoofdzakelijk gebruikt omdat dit zéér gemakkelijk schoon te maken is. Even reinigen met een natte doek en uw pillendoos is terug als nieuw. Met behulp van gedrukte tekst volgens de dagen en tijdstippen van inname kunnen geneesmiddelen veilig worden voorgesorteerd zonder het risico van latere verwarring.

U gebruikt enkel de vakjes die echt nodig zijn

Naast één of meer compartimenten per dag, biedt de mogelijke selectie ook varianten met individueel in elkaar grijpende combinaties. Dit betekent dat alleen de vakjes worden gebruikt die echt nodig zijn, bijvoorbeeld als sommige geneesmiddelen niet elke dag hoeven te worden ingenomen. Indien slechts enkele of enkele tabletten elke dag op hetzelfde tijdstip moeten worden ingenomen, is een doosje met zeven vakjes natuurlijk perfect geschikt.

Add another Row