Loading...

Luchtbevochtiger 5,5L met LED-scherm & Timer – Warme & koele nevel

Artikelnummer: 113041 Categorie:

74,58

Loading...

Beschrijving

Vocht in de lucht

Zoals de naam het zegt, zorgt een luchtbevochtiger voor vocht in de lucht. Je doet wat water in de waterreservoir en de bevochtiger zorgt ervoor dat je kamer een ideale luchtvochtigheid bereikt. Zo’n toestel meet zelf hoe droog de lucht is en regelt een ideale luchtvochtigheid tussen 40 en 60 procent vocht. Deze luchtbevochtiger regelt de kwaliteit van je omgeving en zorgt automatisch voor een gezonde, consistente atmosfeer in je kamer. Deze luchtbevochtiger kan u trouwens volledig zelf instellen naar uw eigen behoeften. De luchtbevochtiger biedt automatische vochtigheidsregeling dankzij de hygrometer die het vocht in de lucht kan meten en de werking daarop kan aanpassen.

Goed voor je huid

Vocht in de lucht is gezond op alle vlakken, dus ook voor je huid. Bij lage luchtvochtigheid verdampt je zweet sneller waardoor je huid sneller uitdroogt. Daarnaast barsten je lippen ook veel sneller door droge lucht. Een luchtbevochtiger in huis halen, kan je winterhuidje dus behandelen.

Met LED-scherm & Timer

Een LED-scherm geeft de vochtigheidsgraad in de kamer nauwkeurig weer en kan worden gebruikt om je optimale instellingen te programmeren. Met de 12-uurs timer kun je de luchtbevochtiger zo instellen dat deze na een bepaalde tijd automatisch wordt uitgeschakeld.

Kies voor koele of warme nevel

In het royale waterreservoir van 5,5 liter is een keramisch filter aangebracht om het water te zuiveren dat wordt gebruikt voor het vormen van een koele of warme nevel. Het laatste onderzoek wijst uit dat warme nevel het risico op latente, door water overdraagbare ziektes minimaliseert.
De luchtbevochtiger stopt automatisch wanneer het waterreservoir leeg is of wanneer het reservoir uit de voet wordt gehaald om te vullen.

Eigenschappen

• Houd de atmosfeer in de gaten – met het LED-display van de ingebouwde hygrometer voor vochtigheidsregeling
• Stel je luchtbevochtiger automatisch in voor een consistente omgeving
• Kies voor koele of warme nevel
• Royaal reservoir van 5,5 liter – voor ononderbroken gebruik
• Zuiver het water – met warme nevelinstellingen en een keramisch filter
• Stopt automatisch – wanneer de timer is ingesteld, het reservoir leeg is of het reservoir wordt verwijderd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Luchtbevochtiger 5,5L met LED-scherm & Timer – Warme & koele nevel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Add another Row