Loading...

Klysmaset/Lavementset 2 liter (kan + darm + kraantje) – Voor darmspoeling/lavement compleet

Artikelnummer: 200100 Category

14,96

Loading...

Beschrijving

De klysmaset is bedoeld voor darmspoeling / lavement. Detox of lichamelijke klachten kunnen daarvoor de aanleiding zijn.

Deze duurzame, stevige maatkan van 2 liter is de basis van deze klysmaset. De kan is goed te reinigen en kan zowel staan als hangen en is dus op vele plaatsen te gebruiken.

Canule en anus zijn in te vetten en zorgt voor pijnloze inbreng van canule.

Bij een klysma in liggende houding kan een speciale onderlegger voor uitkomst zorgen, zodat geen lekkage op beddengoed plaatsvindt.

Met deze klysmaset is het heel goed mogelijk een darmspoeling thuis uit te voeren.

Een grondiger reiniging vindt plaats wanneer dit gecombineerd wordt met de inname van bitterzout. Bitterzout is een middel voor een natuurlijke stoelgang/ontlasting.

U kunt de darmspoeling of klysma uitvoeren wanneer u wenst. De darmspoeling ondersteunt ook de leverreiniging.

Doet u voor het eerst een darmspoeling / klysma, dan is het aan te raden dit op het toilet te doen. U kunt dan wennen aan het inbrengen van de canule, het bedienen van het kraantje en het gevoel van het water in uw darmen.

Hebt u al ervaring met darmspoeling / klysma, doe dit dan in liggende of knielende houding. In deze houdingen kan het spoelwater dieper de darmen inlopen, waardoor de darmreiniging effectiever wordt.

Wanneer u de darmspoeling niet op het toilet doet kan het handig zijn gebruik te maken van een toiletemmer, omdat het voor velen niet mogelijk is langere afstanden te overbruggen met een volle darm.

Wanneer u de darmspoeling in een liggende houding op bed doet dan kunt u onderleggers overwegen om uw beddengoed te beschermen.

 

Aanverwante producten

Add another Row