Loading...

Steriel veld met zelfklevende opening (7cm) – 70 stuks

Artikelnummer: 160510 Category

52,12

Loading...

Beschrijving

Een steriel veld wordt gebruikt voor het steriel afdekken van de patiënt of apparatuur tijdens een operatie en/of behandeling.

Het steriel veld is ondoordringbaar over de volledige oppervlakte

Het veld bestaat aan de ene zijde uit zacht polyethyleen folie. Dit zorgt voor 100% ondoordringbaarheid van het steriele veld. Dit is essentieel voor het in stand houden van een barrière tegen vocht en micro-­organismen, en dus om contaminatie van de operatiewonde te voorkomen. De andere zijde van het laken bestaat uit een tweedelig materiaal met een absorberende non-woven bovenlaag. De structuur van de non-woven bovenlaag zorgt bovendien voor een optimale vloeistofspreiding.

Met zelfklevende opening van 7 cm

Huidvriendelijke kleefstroken die het wondgebied optimaal isoleren. ideaal voor kleine operaties. Behouden hun kleefkracht ook onder vochtige omstandigheden. Kunnen gemakkelijk worden verwijderd, zelfs bij gevoelige huid.

Het steriel veld heeft een systematische vouwwijze

Systematische vouwwijze om snel, moeiteloos en veilig aan te brengen onder steriele omstandigheden. De meeste afdeklakens zijn makkelijk door één persoon aan te brengen. In combinatie met hun specifieke eigenschappen bieden deze lakens voor iedere ingreep een geschikte oplossing met een passend absorptievermogen.

Het steriele veld biedt niet alleen kwaliteit zonder concessies en betrouwbare veiligheid, maar ook efficiëntie in uw operatiekwartier!

Afmeting Steriel veld: 60 x 50 cm. Opening: 7 cm. De velden zijn steriel en apart verpakt.

Indien u steriele velden wenst zonder opening dan kan u deze hier terugvinden.

Add another Row