Loading...

Attends Pull-Ons 3 – broekjes voor lichte incontinentie – 1 ZAK

Artikelnummer: Kies eerst een optie... Categorieën ,

16,6017,42

M - Medium
16,60
L - Large
17,42
Wissen
Loading...

Beschrijving

Attends Pull-Ons 3 zijn superabsorberende, elastische broekjes die gemakkelijk aan- en uitgetrokken kunnen worden. Deze zijn zeer geschikt voor matige incontinentie zoals regelmatig urine- en/of ontlastingsverlies.

Pull-Ons producten bieden maximale bescherming en bewegingsvrijheid bij een actieve levensstijl!

Dankzij de flexibele pasvorm geven Attends Pull-Ons een gevoel van vrijheid, draagt het als normaal ondergoed en sluit door de elasticiteit van het model altijd perfect aan op uw lichaam. Uittrekken na gebruik is eenvoudig doordat u beide zijden los kunt scheuren. Attends Pull-Ons worden ook vaak gebruikt voor toilettraining in die gevallen waarin het toilet nog op tijd bereikt wordt. Luchtdoorlatend materiaal zorgt bovendien voor extra huidvriendelijkheid.

Absorptiekorrels in de kern zetten vocht om in gelachtige massa. Dit heeft een neutraliserende werking en vermindert de kans op onaangename geurtjes. De Actieve Zone garandeert een hoge absorptiecapaciteit waar het effectief nodig is. De huid blijft op die manier comfortabel droog en zorgt voor extra veiligheid tegen doorlekken.

Beschikbaar in verschillende afmetingen

Omschrijving Heupomvang Verpakking
Medium 80 – 110cm 22 stuks
Large 100 – 140cm 22 stuks

Tips & Hints Attends

Aanverwante producten

-

Add another Row