Loading...

Optrekbroekjes Attends Pull-Ons 10 Voor zware Incontinentie – 1 KARTON – NIEUW

Artikelnummer: Kies eerst een optie... Categorieën ,

73,21102,92

M - Medium
73,21
L - Large
83,07
XL - Extra Large
102,92
Wissen
Loading...

Beschrijving

Attends Pull-Ons 10: Optrekbroekjes met een nog hogere absorptiecapaciteit voor zware urine- en/of ontlastingsincontinentie.

Optrekbroekjes Pull-Ons 10 voordelen

  • Hogere absorptiecapaciteit: Door de hogere absorptiecapaciteit zijn de Pull-Ons 10 uiterst geschikt voor zware urine- en/of ontlastingsincontinentie.
  • Aan- en uittrekken zoals normaal ondergoed: De optrekbroekjes functioneren als normaal ondergoed, er is dus geen ander ondergoed nodig. Ze kunnen zo vaak als nodig aan- en uitgetrokken worden.
  • Super absorberende en actieve kern: De kern zorgt voor maximale veiligheid tegen doorlekken. Zo blijft de huid comfortabel en droog en worden nare luchtjes ingesloten.
  • Perfecte aansluiting: Door de flexibele vorm sluiten de optrekbroekjes goed aan op het lichaam. Hierdoor zorgen ze voor meer zekerheid en comfort.
  • Makkelijk in gebruik: Na gebruik kunnen de zijkanten eenvoudig worden opengescheurd. Zo kan het broekje zonder risico op lekkage verwijderd en weggegooid worden.

Luchtdoorlatende buiten laag

De Attends Pull-Ons 10 optrekbroekjes hebben een luchtdoorlatende buiten laag. Deze voelt zacht en comfortabel aan en zorgt er ook voor dat de huid kan blijven ademen. Dit zorgt voor een goede conditie van de huid. De absorptiekorrels in de kern zetten vocht om in een gelachtige massa. Dit heeft een neutraliserende werking en vermindert de kans op onaangename geurtjes.

Optrekbroekjes met hoge absorptiecapaciteit

De Actieve Zone bevindt zich in de kern van het product en garandeert een hoge absorptiecapaciteit daar waar het daadwerkelijk nodig is. Hierdoor blijft de huid comfortabel droog en zorgt voor extra veiligheid tegen doorlekken.

Risico op lekkage aanzienlijk verminderd

Quick-Dry is de aquisitielaag en bevindt zich direct onder de zachte bovenlaag. Deze laag absorbeert de urine snel en zorgt ervoor dat het vocht niet meer in aanraking komt met de huid. Hierdoor blijft de huid comfortabel droog en wordt het risico op lekkage aanzienlijk verminderd. De vezels hebben de capaciteit meerdere scheuten urine met dezelfde efficiëntie te verwerken.

Maattabel: Optrekbroekjes Pull-Ons 10

Omschrijving Heupomvang Verpakking
Medium 80 – 110 cm 4 x 14 stuks
Large  100 – 140 cm 4 x 14 stuks
X-Large 130 – 170 cm 4 x 14 stuks

 

Het Attends Pull-Ons gamma van optrekbroekjes bestaat uit 4 Absorptieniveaus (3, 5, 8 & 10) en in verschillende maten. Attends beschikt over een numerieke indeling van de producten. Het cijfer Pull-Ons 3 staat voor het product met de laagste en Pull-Ons 10 voor de hoogste absorptie.

Brochure

Attends Pull-Ons

Add another Row