Loading...

Mondmaskers FFP2 MET ventiel – 10 stuks – Bescherming Coronavirus / Griepvirus – IN VOORRAAD

Artikelnummer: 165001 Categorieën: ,

34,94356,49

Wissen
Loading...

Beschrijving

Mondmaskers FFP2 met ventiel – 10 stuks – Bescherming tegen Coronavirus / Griepvirus – Normering: EN 149

Indien de gebruiker beschermd wil zijn tegen risico’s van buiten, dan wordt een ademhalingsbeschermingsmasker (FFP-masker) aanbevolen want die houdt die deeltjes tegen. Vergeet uiteraard ook uw handontsmetting niet. Klik HIER voor onze beschikbare handontsmetting.

Wegens de grote vraag naar mondmaskers, wereldwijd, is er een groot tekort ontstaan. Dit verklaart de huidige prijsschommelingen / prijsstijgingen.

Bij mondmaskers met FFP2 is er een filterefficiëntie van minimaal 92%.

Deze mondmaskers zijn schelpvormig en hebben een uitademventiel.  Deze beschermingsmaskers zijn heel comfortabel om te dragen en hebben een makkelijk te vormen neusbeugel. Inzetbaar tegen stofdeeltjes tot 10x de grenswaarde.

Het beschermt de gebruiker bijvoorbeeld voor besmetting bij een hoestende patiënt met een infectieziekte. Het beschermt ook tegen het inhaleren van kleine deeltjes tijdens een handeling bij een patiënt die aerosolen veroorzaakt, zoals een bronchoscopie.

Hoe gebruikt u een mondmasker?

  1. Zorg dat de handen altijd proper zijn, eventueel eerst gedesinfecteerd met een handalcohol. Klik HIER voor onze handontsmetting.
  2. Zorg dat het masker goed aansluit op het gezicht. Als het masker niet goed aansluit kunt u ongefilterde vervuilde lucht via de randen inademen.
  3. Trek het masker open en buig daarbij de neusbeugel licht.
  4. Houdt het masker in één hand en de elastieken in de andere hand. Houdt het masker onder de kin en plaats de elastieken op de kruin van het hoofd.
  5. Controleer of de flap onder de kin goed naar achteren zit. Plaats het onderste elastiek onder de oren. De banden kruisen niet.
  6. Plaats de bovenkant van het masker net onder de neusbrug. Dat is het zachte deel van de neus. Druk het masker met twee handen aan beide zijden tegelijkertijd aan. Beweeg daarbij van boven naar beneden. Als u deze handeling niet goed doet, ontstaat er snel een kier.
  7. Voel of het masker goed aansluit.
  8. Het masker is voor éénmalig gebruik, deponeer het na gebruik in de afvalbak.
  9. Als u lekkage vermoed probeer het masker dan zodanig te plaatsen dat dit niet meer gebeurt

Indien u uw mondmaskers wil laten bezorgen in CHINA, kan u dit eenvoudig doen via onderstaande link:
Mijn pakje snel bezorgen waar ik ook wil.
(Gewicht 1 karton = 3,5 kg – Afmeting: 42 x 29 x 35 cm)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mondmaskers FFP2 MET ventiel – 10 stuks – Bescherming Coronavirus / Griepvirus – IN VOORRAAD” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanverwante producten

Add another Row