Loading...

Veiligheidslancetten Vitrex/Vivomed – 100 lancetten

Artikelnummer: 170302 Category

10,03

Loading...

Beschrijving

Eenvoudig bloed prikken met deze veiligheidslancetten. U heeft geen prikpen meer nodig.

Hygiënisch en veilig

Omdat deze Vitrex lancetten gemaakt zijn voor éénmalig gebruik is er geen gevaar voor kruisbesmetting. Het automatisch terugtrek systeem van deze veiligheidslancetten, zorgt ervoor dat de naald/lancet niet wordt blootgesteld en zorgt hierdoor voor een optimale veiligheid. Hiermee voorkomt men dat u of anderen zich ongewild zouden kunnen prikken.

Deze veiligheidslancetten zijn eenvoudig in gebruik

Deze veiligheidslancetten zijn zéér eenvoudig in gebruik. Activatie bij contact: Draai & druk en u bent klaar! U heb niet langer een prikpen nodig en hoeft de lancetten niet meer te verplaatsen of te verwijderen. Hierdoor kunnen de lancetten zowel voor jong als oud gebruikt worden. Deze veiligheidslancetten zijn te gebruiken bij het aanprikken van bloed voor uw glucosemeter.

Vrijwel pijnloos prikken

Deze veiligheidslancetten hebben een consistente prikdiepte, dit voorkomt dat u de handeling moet herhalen. De special technologie vermindert de kracht van de activering, het geluid en de vibratie. Dit zorgt voor heel wat minder pijn. Ook de ultra-scherpe kwaliteitsnaald reduceert huidbeschadigingen en pijn tot een minimum.

Afmeting lancet: 26 G x 1.8 mm.

Gebruiksaanwijzing veiligheidslancetten

Was uw handen met zeep. Spoel deze goed af en droog de handen/vingers goed af. Verwijder de beschermkap van de veiligheidslancet door deze 90° te draaien. Plaats het blauwe uiteinde van de veiligheidslancet op uw vingertop. Druk zachtjes de veiligheidslancet tegen uw vingertop om het lancetmechanisme te activeren. Gebruik een naaldcontainer om uw veiligheidslancet weg te gooien.

Add another Row