Loading...

CPR mond-op-mond beademingsdoekje in sleutelhanger

Artikelnummer: 165011 Category

3,94

Loading...

Beschrijving

CPR mond-op-mond beademingsdoekje in sleutelhanger. Inhoud: beademingsdoekje & 1 paar vinyl handschoenen Large

Stop deze handige CPR-Sleutelhanger in uw tas, rugzak of EHBO-koffer, zodat u altijd een reanimatiedoekje bij de hand heeft om hygiënisch te kunnen reanimeren.

Inhoud van de CPR-Sleutelhanger

Dit rode ritstasje bevat één beademingsmasker en één paar wegwerphandschoenen. Het tasje heeft een sleutelring en is handig om altijd op zak te hebben zodat u iemand kunt helpen wanneer nodig.

Eigenschappen van de CPR-Sleutelhanger

Het beademingsmasker is geschikt voor eenmalig gebruik. Naast dit beademingsmasker treft u ook een paar wegwerp handschoenen aan in het ritstasje. Het ritstasje is een klein, rood etui van 7 x 9 cm met een sleutelring.

Hoe CPR-sleutelhanger gebruiken

U haalt het beademingsdoekje en de handschoenen uit het ritstasje om ze te gebruiken. Door het doekje over de neus, mond en het gezicht van het slachtoffer te plaatsen voorkomt u direct contact. Met het beademingsdoekje kunt u dus iemand beademen zonder dat er bloed of speeksel op u terecht komt.

Dankzij de handige uitvoering als sleutelhanger heeft u met dit EHBO-artikel voor een bescheiden prijs altijd handschoenen en een reanimatiedoekje bij de hand, die u onder meer beschermen tegen bloed van het slachtoffer. Het beademingsdoekje is eenvoudig in gebruik en u kunt met de sleutelhanger reanimatie sneller starten.

Aanverwante producten

-

Add another Row