Loading...

Handzeep met pomp Palmolive Lavendel & Kamille – 250 ml – COVID-19

Artikelnummer: 3412 Categorieën: ,

2,99

Loading...

Beschrijving

De handzeep is bestemd voor een ieder die in aanraking komt met voorwerpen, materialen of personen die onhygiënische vervuiling kunnen overbrengen in gebieden waar geen of onvoldoende hygiëne aanwezig is. 

Niet alleen de zorgverlener, maar ook jijzelf als patiënt of bezoeker hebben baat bij een goede handhygiëne. Want ook jij kunt via je handen ziekteverwekkers overdragen op andere personen. Maar je kunt ook zelf een infectie oplopen door contact van je besmette handen met de mond (vb. diarree), de neus (vb. verkoudheid) of de ogen (vb. ontsteking van het oogbindvlies of conjunctivitis).

Handhygiëne

Veel ziekten worden overgedragen door de handen. Let er daarom op om na het verluieren, na toiletbezoek, na hoesten, snuiten of niezen, … je handen zorgvuldig te wassen en indien nodig ontsmetten. Anders kan je alles wat je aanraakt verder besmetten, zoals voedsel, deurklinken, telefoons, speelgoed, toetsenbord, andere voorwerpen, … Iemand anders kan daardoor op een onrechtstreekse manier met de ziektekiemen in contact komen. Heel vaak wordt besmetting via de handen ook naar de mond overgebracht.

Handen wassen met water en vloeibare zeep vermindert heel sterk de verspreiding van ziektekiemen. Was en ontsmet zelf regelmatig je handen en leer kinderen hun handen te wassen. Handontsmetting bevat vaak alcohol. Dit zorgt er op zijn beurt dan weer voor dat uw handen na veelvuldig ontsmetten kunnen uitdrogen. Gebruik daarom ook zeker elke dag een handcrème om uw handen te beschermen tegen uitdrogen.

 

Aanverwante producten

-

Add another Row