Loading...

PROMOPACK INFRAROOD THERMOMETER = 1x Infrarood thermometer + 6x handontsmetting 100ml + 4x Oppervlakteontsmetting 150ml – COVID-19 – 25% KORTING

Artikelnummer: 040715 Categorieën: ,

130.74 98.75

Loading...

Beschrijving

Contactloze infraroodthermometer om lichaams- en objecttemperatuur te meten. Ideale thermometer tijdens deze COVID-19 periode, de temperatuur kan van op afstand gemeten worden.

Méér Hygiëne

Deze thermometer maakt een temperatuurmeting mogelijk door middel van infraroodstralen en zonder enig contact. Door de infraroodstralen is er geen direct contact met de huid nodig, wat zorgt voor een betere hygiëne. De contactloze infraroodthermometer is ontworpen om de lichaams- en objecttemperatuur te meten. Het wordt vaak gebruikt om de temperatuur van kinderen, voedsel, melk, water, enz. te meten.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Handontsmetting liquide in praktisch formaat. Ideaal voor onderweg of thuis. Als ook handig in uw bedrijf voor elke werknemer aan bv. zijn werkplaats of bureau.

Ter preventie van onder andere bacteriën, virussen en schimmels

Een goede handhygiëne in de zorgsector is van essentieel belang. Handen vormen namelijk de belangrijkste overdrachtsweg van micro-organismen. Handhygiëne is de meest doeltreffende maatregel ter preventie van zorginfecties en de verspreiding van (multiresistente) micro-organismen (onder andere bacteriën, virussen en schimmels). Met goede handhygiëne voorkom je enerzijds besmetting van de bewoner en van jezelf, anderzijds voorkom je ook besmetting van de omgeving.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Desinfecteren van kleine oppervlakken en voorwerpen

Dit kant en klaar, desinfectiemiddel is een zéér efficiënte product voor het desinfecteren van kleine oppervlakken en voorwerpen. Het kan gebruikt worden in een industriële omgeving, maar is zeker ook geschikt om vergaderruimtes, toetsenborden en andere kantoormaterialen te desinfecteren. Het doodt op een doeltreffende manier de aanwezige organismen, zoals bacteriën en virussen, op oppervlakken en werkmateriaal.

Aanverwante producten

-

[woocommerce_quick_order_search]