Loading...

Automatische dispenser 1L – Geschikt voor Zeep & Gel – INCLUSIEF 2 flessen Handgel van 1,5L

113,40 89,00

Bebat (excl. btw) 0,23
Total Payable Amount 89,23
Loading...

Beschrijving

Automatische dispenser 1L – Contactloos – Geschikt voor alcoholgel en zeep – wand/muur model

 

Met slimme infrarood sensor

Door de slimme infrarood sensor wordt automatisch de alcoholgel of zeep gespoten, zodra de handen zich 3 tot 10cm onder de dispenser uitlaat bevinden. Hierdoor is er geen contact of aanraking met de dispenser nodig en dus 100% veilig en hygiënisch. Door de handen onder de automatische dispenser te houden, spuit de dispenser precies de juiste hoeveelheid over de handen. Hierdoor wordt er geen alcoholgel/zeep verspild en is de dispenser zuinig in gebruik.

Eenvoudig in gebruik

De automatische dispenser heeft een modern design, waardoor het past in elk interieur. De dispenser is perfect voor in huis zoals in uw keuken of badkamer of op openbare plaatsen zoals kantoren, scholen, ziekenhuizen, wachtzalen, praktijkruimtes, hotels, restaurants, luchthavens etc. De dispenser is gemakkelijk aan de wand of muur te bevestigen mits plug en schroeven (inbegrepen)

Geschikt voor alcoholgel en zeep

Deze kwalitatieve en moderne automatische dispenser heeft een inhoud van 1000ml en is geschikt om te vullen met gel of zeep. Let op! De dispenser is geschikt voor alcoholgel of andere gel achtige vloeistoffen. De dispenser heeft een tank van 1000 ml (1 liter) die handmatig bijgevuld kan worden. De dispenser werkt op 4 C-batterijen 1,5 volt (inbegrepen)

Specificaties:

  • Kleur: Wit/zwart
  • Afmetingen dispenser: 13 x 12,7 x 27 mm
  • Inhoud: 1000 ml
  • Stroomvoorziening: 4 x C batterijen (inbegrepen)

Éditer

Add another Row