Loading...

Pro BP2000 – digitale professionele bloeddrukmeter – Welch Allyn

Artikelnummer: 122420 Categorieën , ,

218,41 175,00

Bebat (excl. btw) 0,23
Total Payable Amount 175,23
Loading...

Beschrijving

Bij de zoektocht naar een digitale bloeddrukmeter voor klinische omgevingen zijn nauwkeurigheid en betrouwbaarheid waarschijnlijk uw belangrijkste aandachtspunten. Welch Allyn heeft de nieuwe digitale ProBP 2000-bloeddrukmeter ontworpen met technologische functies voor resultaten waarop u kunt vertrouwen.

Welch Allyn SureBP® technologie:

Ons SureBP®-oppompalgoritme wordt gebruikt in verschillende apparaten voor vitale functies van Welch Allyn. Het helpt artsen in alle zorginstellingen met het vastleggen van geautomatiseerde, snelle en nauwkeurige bloeddrukmetingen.

  • Bloeddrukmetingen worden comfortabeler bij het oppompen en duren ongeveer 20 seconden
  • Voldoet aan de AAMI-normen voor nauwkeurigheid van de bloeddruk
  • Met één druk op de knop wordt de bloeddruk gemeten vanaf het moment dat de manchet wordt opgepompt
  • 97% voltooiingspercentage tijdens beweging

Welch Allyn FlexiPort® bloeddrukmanchettechnologie:

Het gebruik van de juiste manchetmaat is een belangrijke factor bij het verkrijgen van nauwkeurige metingen. Welch Allyn FlexiPort-manchetten zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten: voor iedere patiënt is er wel een. Op deze manier kunt u altijd de juiste manchetmaat kiezen voor nauwkeurige metingen.

  • De unieke vastklikkende eenpuntsaansluiting voorkomt het gedoe met de gewone manchetslangen en -aansluitingen. Zo kunt u meer tijd besparen als u het druk hebt.
  • De ProBP 2000 is compatibel met FlexiPort herbruikbare manchetten, variërend van kind tot grote volwassene, en kan ook worden gebruikt op de dijen (15-55 cm).

Downloads

Pro BP2000 – digitale professionele bloeddrukmeter – Welch Allyn

Add another Row