Loading...

Pro BP2000 – digitale professionele bloeddrukmeter – Welch Allyn MET extra flexiport manchet nr.12

Artikelnummer: 122420 Categorieën: , ,

240,31

Loading...

Beschrijving

Bij de zoektocht naar een digitale bloeddrukmeter voor klinische omgevingen zijn nauwkeurigheid en betrouwbaarheid waarschijnlijk uw belangrijkste aandachtspunten. Welch Allyn heeft de nieuwe digitale ProBP 2000-bloeddrukmeter ontworpen met technologische functies voor resultaten waarop u kunt vertrouwen.

Welch Allyn SureBP® technologie:

Ons SureBP®-oppompalgoritme wordt gebruikt in verschillende apparaten voor vitale functies van Welch Allyn. Het helpt artsen in alle zorginstellingen met het vastleggen van geautomatiseerde, snelle en nauwkeurige bloeddrukmetingen.

  • Bloeddrukmetingen worden comfortabeler bij het oppompen en duren ongeveer 20 seconden
  • Voldoet aan de AAMI-normen voor nauwkeurigheid van de bloeddruk
  • Met één druk op de knop wordt de bloeddruk gemeten vanaf het moment dat de manchet wordt opgepompt
  • 97% voltooiingspercentage tijdens beweging

Welch Allyn FlexiPort® bloeddrukmanchettechnologie:

Het gebruik van de juiste manchetmaat is een belangrijke factor bij het verkrijgen van nauwkeurige metingen. Welch Allyn FlexiPort-manchetten zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten: voor iedere patiënt is er wel een. Op deze manier kunt u altijd de juiste manchetmaat kiezen voor nauwkeurige metingen.

  • De unieke vastklikkende eenpuntsaansluiting voorkomt het gedoe met de gewone manchetslangen en -aansluitingen. Zo kunt u meer tijd besparen als u het druk hebt.
  • De ProBP 2000 is compatibel met FlexiPort herbruikbare manchetten, variërend van kind tot grote volwassene, en kan ook worden gebruikt op de dijen (15-55 cm).

Downloads

Pro BP2000 – digitale professionele bloeddrukmeter – Welch Allyn

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pro BP2000 – digitale professionele bloeddrukmeter – Welch Allyn MET extra flexiport manchet nr.12” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanverwante producten

-

Add another Row