Loading...

GRIEP of CORONA? Combi-Sneltest voor COVID en GRIEP – 20 stuks – Resultaat in 15 minuten – INCLUSIEF 10 stuks FFP2 masker TWV € 27.50

Artikelnummer: 175008 Category

349,50 310,00

Loading...

Beschrijving

Snelle test voor kwalitatieve opsporing van het COVID-19 en influenza A & B virus (=GRIEP) met neuswisser. Nauwkeurigheid ≥95%

GRIEP of CORONA? Met deze Combi-sneltest ziet u duidelijk of u COVID of GRIEP hebt = 2 aparte testen

Waarvoor deze Corona sneltest gebruiken?

Deze COVID-19 en Influenza A+B sneltest (neuswisser) is een snelle chromatografische immunotest voor de kwalitatieve detectie van SARS-CoV-2 en Influenza A en B antigenen in nasofaryngeale uitstrijkjes van individuen met een vermoedelijke SARS-CoV-2/Influenza infectie. Een antigeen is over het algemeen aantoonbaar in de bovenste luchtwegen tijdens de acute fase van de infectie. Positieve resultaten wijzen op de aanwezigheid van virale antigenen, maar een klinische correlatie met de voorgeschiedenis van de patiënt en andere informatie is noodzakelijk om de infectiestatus te bepalen. Positieve resultaten sluiten een bacteriële infectie of co-infectie met andere virussen niet uit. Het gedetecteerde agens is mogelijk niet de definitieve oorzaak van de ziekte. Negatieve resultaten sluiten een SARS-CoV-2/Influenza A+B infectie niet uit en mogen niet worden gebruikt als enige basis voor beslissingen over de behandeling van de patiënt. Negatieve resultaten moeten als vermoedelijk beschouwd worden en bevestigd met een moleculaire test, indien nodig voor de behandeling van de patiënt. Negatieve resultaten moeten worden geïnterpreteerd in de context van de recente blootstelling van een patiënt, de voorgeschiedenis en de aanwezigheid van klinische symptomen die gerelateerd zijn met COVID-19/Influenza A+B. De COVID-19 en Influenza A+B antigenen sneltest dient te worden gebruikt door getraind klinisch personeel.

Werking – Er zijn twee aparte testcomponenten voor Griep en Covid

• De COVID-19 antigenen sneltest is een kwalitatieve membraangebaseerde immunotest voor het opsporen van SARS-CoV-2 Antigenen in een nasofaryngeaal uitstrijkje. Het SARS-CoV-2-antilichaam wordt in de testlijnregio gecoat. Tijdens het testen reageert het specimen met SARS-CoV-2 antilichaam-gecoate deeltjes in de test. Het mengsel migreert dan naar boven op het membraan door capillaire werking en reageert met het SARS-CoV-2 antilichaam in het testlijngebied. Als het monster SARS-CoV-2-antigenen bevat, verschijnt er als gevolg hiervan een gekleurde lijn in het testlijngebied. Als het monster geen antigenen voor SARS-CoV-2 bevat, verschijnt er geen gekleurde streep in het testgebied, wat duidt op een negatief resultaat. Als de test goed uitgevoerd werd, zal er altijd een gekleurde lijn in het controlegebied verschijnen.

• De Influenza A+B (=GRIEP) sneltest is een kwalitatieve, laterale flow-immunotest voor het opsporen van Influenza A en Influenza B-antigeen in een nasofaryngeaal uitstrijkje. In deze test wordt het antilichaam dat specifiek is voor Influenza A en Influenza B afzonderlijk gecoat op de testlijnregio’s van de test. Tijdens de test reageert het geëxtraheerde monster met het antilichaam tegen Influenza A en/of Influenza B dat op gecoat is op partikels. Dit mengsel migreert naar het membraan om te reageren met het antilichaam tegen Influenza A en/of Influenza B op het membraan en genereert één of twee gekleurde lijnen in de testgebieden. De aanwezigheid van deze gekleurde lijn in één of beide testgebieden duidt op een positief resultaat. Als de test goed uitgevoerd werd, zal er altijd een gekleurde lijn in het controlegebied verschijnen.

Reagentia: De test bevat anti-SARS-CoV-2, anti-Influenza A en anti-Influenza B als vangreagens, en anti-SARS-CoV-2, anti-Influenza A en Influenza B als detectiereagens.

Belangrijk:

• Eenmalig te gebruiken
• Enkel af te nemen door professioneel klinisch personeel
• Kan zowel gekoeld als op kamertemperatuur bewaard worden (2-30°C)

Inhoud verpakking:

• 20 Testcassettes
• 20 Steriele wattenstaafjes
• 20 Testbuizen en druppelaars
• 1 Werkstation
• 2 Buffers
• 1 Bijsluiter

 

Handleiding

COVID-19 and Influenza A+B Combo Test

Add another Row