Loading...

Contactloze infraroodthermometer voor lichaam en objecten – Corona

Artikelnummer: 125191 Categorieën: ,

139,50

Loading...

Beschrijving

Digitale contactloze thermometer met infrarood technologie. Meetafstand +- 25 cm.

Deze Infrarood thermometer is zéér eenvoudig in gebruik. U hoeft slechts op 1 knop te drukken en binnen 1 seconde ziet u resultaat. Geheugen voor 20 metingen.

Méér Hygiëne

Deze thermometer maakt een temperatuurmeting mogelijk door middel van infraroodstralen en zonder enig contact. Door de infraroodstralen is er geen direct contact met de huid nodig, wat zorgt voor een betere hygiëne. Werkt op 2 x AAA batterijen.

Contactloos koorts bepalen

U ziet direct als U, uw patiënt of je kindje koorts heeft zonder die nare, ouderwetse metingen onder de tong, rectaal of onder de oksel. Ideaal voor jonge kinderen of mensen die gevoelig zijn voor aanrakingen. Als ouders van een jong kindje wil je graag een eenvoudige manier om de temperatuur van je kindje op te meten. Met deze snelle infrarood thermometer kan je zelfs als je kindje slaapt op een uiterste comfortabele manier de temperatuur opmeten. De thermometer hoeft geen huidcontact te hebben waardoor je hem enkel op een paar centimeter van het voorhoofd van je kindje hoeft te houden. Er hoeven geen kleertjes uitgetrokken te worden of in kleine oortjes geduwd worden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Contactloze infraroodthermometer voor lichaam en objecten – Corona” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Add another Row