Loading...

Propulse G5 elektronisch oorspoelapparaat + 100 Jet Tips – NIEUW

Artikelnummer: 104790 Categorieën: ,

329,00

Loading...

Beschrijving

De ProPulse® Ear Irrigator combineert een modern design met klassieke functies waardoor er een efficiëntere verzorging ontstaat. De gepatenteerde en unieke functies vormen een irrigatiesysteem dat veilig, handig en patiëntvriendelijk is.

Pulserende waterstroom – eenvoudig te regelen

Het variabele druksysteem zorgt voor een pulserende waterstroom die gemakkelijk te regelen is. De waterstraal kan worden onderbroken door de stopknop voor de straal volledig in te drukken. Als u de knop loslaat, stroomt het water weer verder.

Met handige voetpedaal om handvrij te bedienen

De ProPulse® wordt geleverd met de gloednieuwe, gepatenteerde ontgrendelhendel en de QrX™ Single-Use Tips. Het QrX™-systeem houdt de tip tijdens gebruik op zijn plaats; zodoende is het de meest gebruiksvriendelijke ProPulse® tot nog toe! De bediening van de ProPulse® wordt geregeld met een handig voetpedaal, zodat u de machine zonder handen kunt bedienen.

Elke ProPulse® wordt geleverd met 100 x QrX™ tips, een stroomadapter, voetpedaal en gebruikshandleiding. Afmetingen van de doos: 27 x 13 x 24 cm. Gewicht: 800 g.

ProPulse® is een Klasse IIa medisch apparaat dat is vervaardigd in overeenstemming met de Richtlijn medische hulpmiddelen 93/42/EEG en draagt de overeenkomstige CE-markering. Het is ontworpen en vervaardigd om te voldoen aan de voorwaarden van EN 60601.

  • Ontgrendelhendel.
  • QrX™ tips voor eenmalig gebruik
  • Contrapulse® watertoevoersysteem.
  • Vertrouwde ProPulse®-kwaliteit

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Propulse G5 elektronisch oorspoelapparaat + 100 Jet Tips – NIEUW” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanverwante producten

-

Add another Row