Loading...

Mulimed Otoscillo® Professional – Elektrisch gehoorhangspoelapparaat met pulserende spoelstraal – geleverd met 100 wegwerp opzetstukjes

Artikelnummer: 104785P Category

429,01 349,00

Loading...

Beschrijving

Otoscillo® Mulimed PROFESSIONAL (automatic backstop)

Elektrisch oor irrigatiesysteem met pulserende spoelstraal.

De handvatbevestiging van het oor irrigatiesysteem Mulimed Otoscillo® Professional heeft een automatische terugkeer stop, juist achter de sproeier. De terugkeerstop vermijdt kruisbesmettingen. Het spoelwater kan namelijk bacteriën, schimmels en virussen bevatten. De sproeiers worden automatisch vergrendeld.

Het handvat van de Mulimed Otoscillo® Professional oor irrigatiesysteem is oneindig draaibaar voor de exacte afstelling van de irrigatiehoek. De irrigatiespoeling is aanpasbaar met de traploos verstelbare toevoerregelaar.

De pulserende spoeling irrigatie gebeurt met behulp van de zuiger pomp. Het oor irrigatiesysteem heeft een zeer effectief en otologisch niet-irriterend pulsatiefrequentie dankzij de transmissiecontrole.

Het gebruik van wegwerp sproeiers met het oor irrigatiesysteem is hygiënischer, veiliger en goedkoper in vergelijking met het ontsmetten van sproeiers.

Het oor irrigatiesysteem, Mulimed Otoscillo® Professional, wordt met 100 wegwerpsproeiers geleverd. De geïntegreerde zuiveringsfase zorgt voor de mechanische reiniging van het oor irrigatiesysteem.

Technische specificaties van de oor irrigatiesysteem Mulimed Otoscillo® Professional:

  • Met automatische terugkeer stop
  • Instelbare irrigatie hoek
  • Pulserende spoeling irrigatie door zuiger pomp
  • Vaste doorzichtige beschermingsplaat
  • Robuuste spiraal waterslang
  • Geïntegreerde zuiveringsfase
  • Met CE markering

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mulimed Otoscillo® Professional – Elektrisch gehoorhangspoelapparaat met pulserende spoelstraal – geleverd met 100 wegwerp opzetstukjes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanverwante producten

-

Add another Row