Loading...

Hansaplast SPORT Anti-Blaar Sporttape – 2,5m x 5cm – Blauw – 1 stuk – NIEUW

7,99

Loading...

Beschrijving

Hansaplast Anti-Blaar Sporttape – Flexibele, stevige tape om blaren te voorkomen.

Beperkt wrijving om blaren te voorkomen:

  • Sterke kleefkracht
  • Stevige, langdurige bescherming
  • Legt een beschermend laagje op de huid
  • Voorkomt blaren, zelfs tijdens intensieve lichaamsbeweging
  • Ook geschikt om blaren op de handen te voorkomen

Hansaplast Anti-Blaar Sporttape om pijnlijke plekken en blaren op voeten en handen te voorkomen.

Deze Anti-Blaar Sporttape werd ontwikkeld om het huidoppervlak tijdens lichaamsbeweging te beschermen. De tape voorkomt blaren door het schurende effect van sokken, schoenen of zand en gruis te verminderen en wrijving te beperken. De sporttape kan ook blaren op de handen voorkomen.

Hansaplast combineerde zijn expertise inzake kleefstoffen met de feedback van professionele atleten om een betrouwbare oplossing te ontwikkelen voor het eeuwenoude probleem van blaren en pijnlijke plekken tijdens het sporten. De Anti-Blaar Sporttape is rekbaar en sterk. De tape op basis van katoen sluit nauw aan op de huid en biedt een beschermend laagje dat blaren voorkomt.

Aanpasbare tape om pijnlijke plekken en blaren te voorkomen.

Je kan de Anti-Blaar Sporttape op maat snijden om net die zones die doorgaans pijnlijk worden, gemakkelijk te beschermen. Dankzij de uitstekende rekbaarheid en betrouwbare kleefkracht past de tape zich aan elke beweging aan terwijl hij toch goed blijft zitten.

Hoe blaren voorkomen tijdens het sporten.

Langdurig sporten zorgt onvermijdelijk voor wrijving, wat dan weer vaak tot blaren leidt. Duursporten zoals joggen, trekken en skiën resulteren vaak in blaren op de voeten. Bovendien neemt het risico op blaren en pijnlijke plekken nog toe bij het gebruik van sporttoestellen. Sporten als tennis, badminton, golf en krachttraining hebben dan weer invloed op de handen.
Wat is de beste manier om blaren te voorkomen? Voorbereiding is alles. Goed zittende schoenen en kledij zijn bijzonder belangrijk. Als je regelmatig sport, kan het helpen om de tape aan te brengen voor je het veld opgaat of de fitness induikt. Door een fysieke barrière te creëren met Hansaplast Anti-Blaar Sporttape en wrijving te verminderen, neemt het risico op blaren en pijnlijke plekken af.

Schoenen en laarzen

Hoewel Hansaplast een heel gamma blaarpleisters aanbiedt, kan je de Anti-Blaar Sporttape ook gebruiken om blaren van schoenen en laarzen te voorkomen. De fysieke barrière die de tape biedt, beperkt wrijving en zorgt ervoor dat je moeiteloos een nieuw paar schoenen kan inlopen of een dag kan wandelen of winkelen zonder blaren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hansaplast SPORT Anti-Blaar Sporttape – 2,5m x 5cm – Blauw – 1 stuk – NIEUW” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanverwante producten

-

Add another Row