Loading...

Gehwol Fusskraft Soft Feet Schuim 125 ml – Trekt zéér snel in

Artikelnummer: 1112807 Categorie:

17,94

Loading...

Beschrijving

Gehwol Fusskraft Soft Feet Schuim 125 ml

Gehwol Fusskraft Soft Feet Schuim trekt zeer snel in zonder een vettig of kleverig gevoel na te laten.

  • Hyaluron zorgt voor een diepgaande hydratatie.
  • Hoog geconcentreerde AloëVera geeft een verfrissend gevoel.
  • Ideaal om tussendoor en snel te hydrateren.
  • Geschikt voor diabetici.

Voor een gevoel van welbevinden moeten de voeten goed verzorgt worden, ook als alles snel moet gaan. Want dan is er voor een snelle verzorging tussendoor nu het nieuwe Gehwol Fusskraft Soft Feet Mousse, die de geliefde Gehwol Fusskraft Soft Feet serie verfrissend aanvult. De receptuur daarvan die vocht aanbrengende, zachte en frisse componenten bij elkaar brengt, maakt de verzorging van voeten en benen tot een belevenis.

Vochtigheidscomponenten

Gehwol Fusskraft Soft Feet Mousse benut de vochtreservoirs van de Aloë vera plant. Samen met het diep werkzame hyaluron zorgt die voor een blijvend vocht inbrengend effect.

Soft-componenten: waardevol aangevuld

Circa 85% van olijfolie bestaat uit onverzadigde vetzuren. De twee krachtigste vetzuren in olijfolie zijn oliezuur en linolzuur. Als essentieel bestanddeel van de natuurlijke huidbarrière zorgt het linolzuur voor een intacte huidbarrière en een gezonde huid. Bovendien bevat olijfolie belangrijke vitamines en mineralen. In Gehwol Fusskraft Soft Feet Mousse zorgt de olijf voor de zachte, verzorgende componenten. Diens waardevolle eigenschappen maken de huid glad en soepel.

Frisheidscomponenten: de geur is opwekkend

Een fruitige, frisse geur rondt de receptuur van het Gehwol Fusskraft Soft Feet Mousse af met vocht aanbrengende en verzorgende inhoudsstoffen en maakt het gebruik tot een ware belevenis. Van vocht voorzien, zacht verzorgd, gaan uw voeten en benen fris de vrije tijd of de komende dag in.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gehwol Fusskraft Soft Feet Schuim 125 ml – Trekt zéér snel in” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanverwante producten

Add another Row