Loading...

Nitril handschoenen Wit Poedervrij – Doos van 150 stuks (0.093€/stuk excl. btw) – COVID-19

Artikelnummer: Kies eerst een optie... Category

16,94

XS - Extra Small
16,94
S - Small
16,94
M - Medium
16,94
L - Large
16,94
XL - Extra Large
16,94

Uitverkocht

Wissen
Loading...

Beschrijving

Nitril medische onderzoekshandschoenen beschermen u tegen besmettingsrisico’s en zorgen ervoor dat u veilig kunt werken.

Waarom deze Nitril handschoenen

Dagelijks staat u met zorg en toewijding voor anderen klaar. Denkt u hierbij ook aan uw eigen veiligheid en werkcomfort? Nitril handschoenen beschermen u tegen besmettingsrisico’s en zorgen ervoor dat u veilig kunt werken. De medische onderzoekshandschoenen voldoen aan de strengste normeringen. Het nitril materiaal zorgt voor een perfecte pasvorm en dankzij getextureerde vingertoppen voor een goede vingergevoeligheid. Een voor de hand liggende keuze dus!

Uw bescherming en veiligheid

Met deze nitril handschoenen werkt u veilig. De handschoenen beschermen u tegen besmettingsrisico’s, huidirritaties en allergische reacties. Deze handschoenen zijn dus geschikt voor contact met vloeistoffen en levensmiddelen.

Perfecte pasvorm = hoog draagcomfort

De nitril handschoenen hebben een perfecte pasvorm en zorgen voor een goede vingergevoeligheid. Het soft nitril materiaal maakt de handschoen soepeler dan latex- of vinylproducten. Betere vingergevoeligheid en bewegingsvrijheid door getextureerde vingertoppen.

Hoge kwaliteit

Deze nitril zijn gecertificeerd conform de strengste EN-normeringen. EN 455: Medische handschoenen voor eenmalig gebruik. EN 374: Beschermende handschoenen tegen chemicaliën en micro-organismen. EN 420: Beschermende handschoenen. Algemene eisen en beproevingsmethoden.

 

Aanverwante producten

-

Add another Row