Nestlé Peptamen 2.0 Enterale sondevoeding – 500 ml – 12 flessen

152,04 ( 161,16 incl. BTW )

De Peptamen voedingen zijn ontwikkeld om aan bovenstaande behoeftes additionele support te kunnen geven. Om deze reden bevatten alle Peptamen® voedingen 100% gehydrolyseerde wei-eiwitten. Dat wil zeggen dat de eiwitten reeds in kleinere vorm aanwezig zijn de voeding.

Artikelnummer: 4631K Categorie:
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Nestlé Peptamen 2.0 Enterale sondevoeding – 500 ml

Nestlé Peptamen 2.0 Enterale sondevoeding is een volledige voeding op basis van gehydrolyseerd wei-eiwit (46g/500ml) en MCT 70% van het vet.

Voeding voor medisch gebruik. Enterale volledige voeding, energierijk, eiwitrijk, op basis van gehydrolyseerd wei-eiwit en 70% MCT (van totaal vet).

Enterale sondevoeding, dieetvoeding bij ondervoeding of risico op ondervoeding voor patiënten met spijsverteringsproblemen en/of malabsorptiesyndroom of een noodzakelijke beperking van de vochtbehoefte.

Belangrijk bericht: Gebruiken onder medisch toezicht. Kan als enige voedingsbron gebruikt worden. Geschikt voor volwassenen patiënten. Niet geschikt in geval van koemelkeiwitallergie. Niet geschikt voor parenteraal (I.V.) gebruik. Geen geneesmiddelen of andere voedingsmiddelen toevoegen.

Glutenvrij. UHT Gesteriliseerd. Verpakt onder beschermende atmosfeer.

Gebruik en bewaarvoorschrift: Belangrijk: goed schudden voor gebruik. Ongeopend, bewaren op een koele en droge plaats. Na aanprikken, gebruiken binnen 24 uur. Na opening, hersluiten, in de koelkast bewaren en gebruiken binnen 24 uur. Om een continue toevoer te behouden, is gebruik van een voedingspomp aanbevolen.

Aanbevolen dosering: 750 – 1000 ml per dag als enige voedingsbron of 500 ml per dag als aanvullende voeding, volgens medische aanbeveling.